Máte nějaké oblíbené stránky kde lze najít NTB dle parametrů? Nemyslím stránky jednotlívých výrobců, ale nějakých testovacích, recenzních a podobných webů, kde lze nastavit vyhledávací filtr. Např. podle rozměru LCD, rozlišení, procesoru, portů atd.... Nemusí to být česky.
Stránky výrobců (HP, Dell, ......) jsou v tomto ohledu přímo tragédie. E-shopy taky hrůza, snad jen Lenovo e-shop to má trošku promyšlené.
Jde mi o celé spektrum výrobců, ne o jednotlivé značky zvlášť.
Vyhledávač NTB dle zadaných parametrů - filtru.
CZC ale dokáže vyfiltrovat noťasy s IPS displejem. http://www.czc.cz/notebooky/produkty#q- ... sTFT%20IPS
Pokud chceš přehled ale i jiných NTB, které se třeba prodávají mimo ČR, tak to ti nepomůžu, protože nevím o stránkách, kde by sis mohl filtrovat NTB s IPS displejem.
Pokud chceš přehled ale i jiných NTB, které se třeba prodávají mimo ČR, tak to ti nepomůžu, protože nevím o stránkách, kde by sis mohl filtrovat NTB s IPS displejem.
Chci NTB 13,3" s rozlišením 1600x900, ale prototože v téhle variantě se toho moc nevyrábí rozšířil jsem to na 14" 1600x900. Zkoušel jsem obraz FullHD zmenšit na HD+ ale vždycky to mělo po stranách okraje, nebo když jsem to roztáhl na celou plochu tak se obraz zdeformoval.
To IPS LCD jsem si přidal do výběru jen proto že jsem našel tento Acer Aspire V7 a chtěl zjistit jestli se dělá i ve 13,3" verzi.
Zatím jsem našel jen tohle Lenovo Yoga 13
Píšeš že 99% FHD je IPS, je tohle Lenovo U330 IPS?
To IPS LCD jsem si přidal do výběru jen proto že jsem našel tento Acer Aspire V7 a chtěl zjistit jestli se dělá i ve 13,3" verzi.
Zatím jsem našel jen tohle Lenovo Yoga 13
Píšeš že 99% FHD je IPS, je tohle Lenovo U330 IPS?
Zpět na „Jaký vybrat notebook“