Dobrý den,
potřebuji poradit. Mám notebook MSI GX 660, CPU Intel Core i5, 4GB RAM, grafická karta ATI Mobility Radeon HD 5870 (1GB) více asi není ani potřeba (kdyžtak viz.:
http://cz.msi.com/product/nb/GX660.html ... cification) A při domácí výměně teplovodivé pasty jsem omylem utáhl ve špatném pořadí chladič a spálil si čip na grafice
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Tak jsem to dal do servisu a za 3500,- mi objednali nový a předělali. Jenomže s tímhle novým chipem noťas hučí jako blázen. Vracel sem noťas zpátky do servisu s tím, že to hučí, tak se mi do toho koukli, zjistili, že tam byl jakýsi kousek něčeho a teda že chladič nedoléhal přesně tak jak měl na grafiku a že by už to mělo být v pořádku. Jenže při zapnutí se vůbec nic nezměnilo
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
je furt hlučný bez jakékoliv zátěži. Po opětovném volání do servisu mi bylo řečeno, že to může být novým přeinstalovaným BIOSem, který mi zvedl otáčky ventilátoru, ale to se mi nějak nezdá.
Tady dávám obrázek teplot :
Díky za jakýkoliv rady!
A mohu se ještě zeptat, co všechno jde u tohodle notebooku upgradovat? Četl jsem, že procesor, paměti i grafická karta? Jelikož mi bylo řečeno, že grafická karta určitě nejde dát jiná.