Dobrý den, mám prosbu o radu. Má S205 se nemlže připojit na wifi. Vše běhalo ty dva roky, co ji mám, v pořádku.
Minulý týden, připojen pres wifi, mi Firefox házel "nemůže se připojit .." vypnul jsem proto firewall, zkoušel restartovat wifi hardwarovým čudlíkem. Nejsem si jist, zdali to má nějakou souvislost s tím, že ikonka dolní lišty pro wifi připojení zmizela, a to nadobro.
Díval jsem se i do správce zařízení, ale je tam jen Realtek PCIe.., po bezdrátu ani stopy. Je tedy možné, že mi odešla? Zkoušel jsem rozebírat pc, vše je na svém místě..
Reinstall ovladačů možný není, jelikož to vypisuje [kompatibilní hardware nenalezen]. Nevím ale, kde bych kartu sehnal. Napadá mne jedině e-bay, ale dávat 200 za poštovné se mi nechce. Rádci zlatí, poraďte
IdeaPad S205 - pohřešování wifi na přístroji
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
kubisz píše:dobry den, zkuste bezdratovy modul zapnout pres Fn+F5, pripadne provest reset BIOSu, respektive nastaveni BIOS defaults...
Dobrý den, děkuji za odpověď. V BIOSu je však bezdrát povolený a při Fn+F5 se zobrazí jen prázdná tabulka.
Když přístroj není ani ve správci hardware, znamená to, že mi odešla? Neví někdo, jak se projeví selhání wifi u notebooku? Díky
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“