4k verze za 30kk? A verze s 256GB SSD za 29kk je taky OK.Pěkné ceny.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Keď som ho zbadal, tak som hneď zabudol na MSI GS60, len sa mi na ňom nepáči, že má iba 1 miesto pre HDD a žiadny slot pre SSD tak teraz neviem či si zobrať verziu s 256gb SSD a dokúpiť externý WD 2TB alebo kúpiť 1TB verziu
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Tiež sa k tomu viacej prikláňam, ešte nejaké recenzie pozriem nech som si na 150% istý, že je to najlepšia voľba a potom možem sem hodiť svoje postrehy na ten nb.
Dokonca lacnejší na ThinkPro o 10€ oproti full hd.. Teraz sa zas neviem rozhodnúť Na jednej strane by bolo dobré mať lepší displej IPS a väčšie rozlíšenie, ale na druhej strane neviem ako by to bolo s hraním hier, a tiež na 15,6 take rozlíšenie, to aby som zo sebou mal lupu ...keď si nastavím normálne full hd rozlíšenie tak to budem mať jak na full hd displeji kvalitou alebo horšie? (viem že to je blbá otázka ale v tomto vobec nemám prehľad )
Já teď vážně premýšlím o koupi tohoto notebooku, nevíte někdo jak je na tom s teplotama?Popřípadě máte ho někdo koupený ze byste se podělili o dojmy jak vypadá ten 4k rozlišení.
Prosím pošlete link s tou recenzi .... zajímají mě hlavně teploty, zpracovaní a hlavně display, jestli je tam nějaký zásadní problém s lesklým display. Jedná se o můj první stroj do teť mam stolák a od většiny lidí jsem dostal radu ohledně lesklých display.... jednoduše nebrat.Připadne by me take zajimalo porovnání s N550jk cn117h