Tak něco napíšu:
Před tímkle strojem jsem měl Asus G73JH. Takže můžu srovnávat.
Konstrukce mi příjde stejně povedená. Jen mi vadí výstup sluchátek vpravo. Na druhou stranu, výstup AC adapteru je zahnutý, takže tak nevadí jako dříve.
Co by někomu mohlo více vadit, jsou vibrace subwolferu (nebo jak se to píše). Po chvíli hraní (hraju především WoT) brní levá ruka. Ale ja stejně především používám sluchátka, takže pro mě to problém není. Zvuk je kvalitou stejný jako na G73JH (takže dle mého super) a navíc umí být hlasitější.
Jinač ke zpracování výhrad nemám. Imitace kovu vypadá pěkně, klávesnice krásně svítí, monitor je super, chlazení tiché...
S výkonem jsem samozřejmě spokojen. Zatím co jsem zkoušel, všechno na max grafiku jede plynule (AC: Black Flag, Watch Dogs, WoT (fps 40-60, ale to je spíš problém hry. Pořád pracují na optimalizaci po posledním patchi), War Thunder (fps 60 - na zapnuté vertical synchro. a nepadá).
Widle to má 8.1. S těma mám asi nějaký problém, 3 starty systému ze čtyř trvají strašně dlouho (cca 4 minuty). Když to najede normálně, jsem do 30 s na ploše. Původně jsem to přičítal aktualizacím (v asus nástavbě bohužel nejde při startu zjistit, co se zrovna děje), ale po cca 50ti dnech používaní už by mohl být aktuální.
Celkově jsem ale velice spokojený a i kdybych měl možnost, tak neměním.
Tak, snad to někomu pomůže. Kdyby přeci je něco, klidně napište.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)