Můj první noťas

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
voshi
občas něco napíše

Můj první noťas

Příspěvekod voshi » 30 srp 2007 12:45

Právě vybírám notebook a narazil jsem na několik problémů, které bych rád vyřešil, poradíte?

1. Záleží zas až tak na značce notebooku? Všude kolem slyším, ať jdu do HP, ale celkem se mi líbí i některý modely od ASUSu (hlavně díky nižší ceně). V čem jsou rozdíly mezi značkami kromě šasi a kabelů? Základní deska?

2. Doma jsem komp používal denně - od základní práce s netem, Office, přes tvorbu webu, muiltimédia až po tvorbu webu - tzn. hlavně Photoshop. Plus teď na vejšce budu určitě muset pracovat s AutoCadem. Jak moc nadupanej komp na to potřebuju?

3. Je lepší koupit horší noťas a časem si pořídit pořádnej stolní počítač nebo je lepší zainvestovat do notebooku a netříštit finance mezi dva počítače?

Je toho dost, ale díky za názory.

CeCo

Příspěvekod CeCo » 30 srp 2007 13:50

1, Rozdiely su napr. v kvalite sasi, pocte portov, podpore (servis - pocet stredisk, rychlost opravy)...
2, Takto - cim nadupanejsi, tym rychlejsi.
3, Zalezi od financii. Ja napr. mam vykonny notas, dokupim este docking, monitor, klavesnicu/mys a pod. a tak si budem moct uzivat v terene mobilitu a doma pohodlie desktopu.

C

Zpět na „Jaký vybrat notebook“