Právě vybírám notebook a narazil jsem na několik problémů, které bych rád vyřešil, poradíte?
1. Záleží zas až tak na značce notebooku? Všude kolem slyším, ať jdu do HP, ale celkem se mi líbí i některý modely od ASUSu (hlavně díky nižší ceně). V čem jsou rozdíly mezi značkami kromě šasi a kabelů? Základní deska?
2. Doma jsem komp používal denně - od základní práce s netem, Office, přes tvorbu webu, muiltimédia až po tvorbu webu - tzn. hlavně Photoshop. Plus teď na vejšce budu určitě muset pracovat s AutoCadem. Jak moc nadupanej komp na to potřebuju?
3. Je lepší koupit horší noťas a časem si pořídit pořádnej stolní počítač nebo je lepší zainvestovat do notebooku a netříštit finance mezi dva počítače?
Je toho dost, ale díky za názory.
Můj první noťas
1, Rozdiely su napr. v kvalite sasi, pocte portov, podpore (servis - pocet stredisk, rychlost opravy)...
2, Takto - cim nadupanejsi, tym rychlejsi.
3, Zalezi od financii. Ja napr. mam vykonny notas, dokupim este docking, monitor, klavesnicu/mys a pod. a tak si budem moct uzivat v terene mobilitu a doma pohodlie desktopu.
C
2, Takto - cim nadupanejsi, tym rychlejsi.
3, Zalezi od financii. Ja napr. mam vykonny notas, dokupim este docking, monitor, klavesnicu/mys a pod. a tak si budem moct uzivat v terene mobilitu a doma pohodlie desktopu.
C
Zpět na „Jaký vybrat notebook“