ASUS ROG G750JS
ASUS ROG G750JS
Zdarec, mám možnost koupit tento notebook za cenu 23.999 Kč - 3 měsíce starý. Myslíte že se to oplatí? Moc se v tom nevyznám. Díky Martin
Tam uz je asi GTX870M ze (hmm za taku cenu je to dobry notas) ale ...je otazne ci nema napr vypalene body alebop nieco ine - lebo ta cena je az moc maaaalo na tento notas.
New Asus Strix Scar 17 G732LWS,Intel i7 10875H,RTX2070Super, 2x 1tb SSD disk
Asus G751JT,12GB Ram,250GB SSD Samsung850EVO,1TB SSH,
GTX970M OC +135 /+550
Asus G751JT,12GB Ram,250GB SSD Samsung850EVO,1TB SSH,
GTX970M OC +135 /+550
Taky už bych radši vzal i to Nitro. Notebook z druhé ruky bych já osobně nekoupil, nikdy nevíš, jak se o to původní majitel staral. Já si třeba na mobil i NB dávám extrémní pozor a musím mít vše v pořádku. Ale třeba jeden kolega v práci, když vidím, co s tím dělá, tak se mi rosí čelo.
Acer Aspire S13 S5-371 (i5-6200U, Intel HD520, 8GB RAM, 256GB SSD)
Takže Nitro objednáno.
Teďkom trochu off-topic, našel jsem na internetu takový návod, jak ušetřit na Alze, možná už to někdo ví, možná to příjde někomu nemorální, ale když taková možnost existuje, proč toho nevyužít.
Jak to funguje:
Pokud máte narozeniny či svátek, pak získáte od Alzy slevové kupóny ve výši 1.000 Kč na nákup. Pokud nechcete čekat celý rok, pak je funkční řešení registrace na někoho fiktivního, kdo bude mít v následujících dnech svátek – využijete tak fiktivní účet k získání kupónu. Během reklamací problém mít žádný nebudete, k žádnému ověřování totožnosti nedochází.
Vytvořil jsem tedy v něděli takový účet a opravdu mi dnes (ano po jednom dni) přišel email s těmito kupóny, využil jsem tedy slevu 800 Kč, nitro mě tedy funglovka vyšla na krásných 22.190 Kč.
Ješte mi zbyl kupón na 200 Kč, musíte nakoupit nad 5.000 Kč.
Kód: 9SATLWW98D
Pokud jsem někomu poskytl návod budu rád, hlavně mě zato neukamenujte
Teďkom trochu off-topic, našel jsem na internetu takový návod, jak ušetřit na Alze, možná už to někdo ví, možná to příjde někomu nemorální, ale když taková možnost existuje, proč toho nevyužít.
Jak to funguje:
Pokud máte narozeniny či svátek, pak získáte od Alzy slevové kupóny ve výši 1.000 Kč na nákup. Pokud nechcete čekat celý rok, pak je funkční řešení registrace na někoho fiktivního, kdo bude mít v následujících dnech svátek – využijete tak fiktivní účet k získání kupónu. Během reklamací problém mít žádný nebudete, k žádnému ověřování totožnosti nedochází.
Vytvořil jsem tedy v něděli takový účet a opravdu mi dnes (ano po jednom dni) přišel email s těmito kupóny, využil jsem tedy slevu 800 Kč, nitro mě tedy funglovka vyšla na krásných 22.190 Kč.
Ješte mi zbyl kupón na 200 Kč, musíte nakoupit nad 5.000 Kč.
Kód: 9SATLWW98D
Pokud jsem někomu poskytl návod budu rád, hlavně mě zato neukamenujte