Thompson111 píše:Všiml jsem si, že i msata se tam dá externě dobře vložit, je tam nějaká pečeť nebo tak?Půjde nějak podvoltovat cpu?
Je tam M.2 (fullsize), nie msata a afaik musis dat dole vrchnu cast sasi s klavesnicou aby si sa k nemu dostal.
Thompson111 píše:Všiml jsem si, že i msata se tam dá externě dobře vložit, je tam nějaká pečeť nebo tak?Půjde nějak podvoltovat cpu?
Phoenixes píše:Notebook mám doma, ale nastal jeden problém. Při používání notebooku, se mi občas sám odsebe prostě utiší zvuk aniž bych to něják ovlivnil, přitom hodnotu zvuku mám pořád stejnou. Děje se to jak při videu na youtube, tak při hře. Stačí potom program vypnout a zapnout a většinou je vše v pořádku - ale je to otrava.
Návod na vypnutí dynamickýho kontrastu je ve zdejší recenzi.Thompson111 píše:Spíš mě zajímá jak vypnout auto regulaci podsvícení displeje...Navíc se mi zdá že notebook strašně žere 15W při normal-use bez GPU?To mi žral macbook s aktivní 650m
Thompson111 píše:Jojo na vině je dolby, sám se vypne a zapne...
drk22 píše:S tim rozlisenim mi to prijdou zbytecne penize. Na 15" je full hd vic nez dost.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 hostů