Zdravim,
obracím se na vás s dotazem. Mám notebook Lenovo z řady Thinkpad a plánuji si přikoupit mezinárodní záruku 1 rok kvůli cestování do několika zemí mimo Evropu. K notebooku už nemám fakturu ani záruční list. Chci se vás zeptat, zda to může být problém, respektive zda víte z vašich zkušeností nebo od někoho, že v zahraničí chtěl někdo vidět nějaký doklad potvrzující koupi notebooku. Dle mého názoru by záruka měla být prokazatelná dle sériového čísla notebooku a nikdo by po mně neměl nic víc chtít.
Předem děkuji za odpovědi
Pavel
Dotaz - Lenovo zaruka v zahranici - potrebuji fakturu/zaruca
Doklad neni treba, staci S/N protoze podle neho servis vyhleda zaznam v databazi zaruk. Nejsem si ale jisty zda lze zaruku dokoupit pozdeji nez 30 dni od koupe notebooku. V dobach IBM to slo kdykoli po dobu platnosti aktualni zaruky. V casech Lenova mi bylo receno toto, ale mozna eshop jen kecal abych to koupil hned
Po registraci kodu dokoupene zaruky je dobre si ji pres Warranty Lookup zkontrolovat. Protoze kdyz se prosvihne nejaky termin, tusim ze 30 dni od dokoupeni, tak propada.
Po registraci kodu dokoupene zaruky je dobre si ji pres Warranty Lookup zkontrolovat. Protoze kdyz se prosvihne nejaky termin, tusim ze 30 dni od dokoupeni, tak propada.
Ofiko je tam už nějaké omezení, 30 dní je snad ale natvrdo jen u náhodných poškození ... přes servis se to údajně řešit/dokoupit případně dá i později (kdyby byl problém). Raději tedy dokupovat u ofiko Lenovo partnera či přímo řešit se servisem/prodejcem Lenovo jako takovým (než jen někde koupit kód a spoléhat se na to, že to projde).
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“