Tu máš jeden tip
http://datacomp.sk/targus-xl-notebook-b ... --7ifl_tS5
Asus G750JS
Tak sem se stal také majitelem tohoto notebooku a chtěl bych se zeptat. Nainstaloval jsem SSD disk Intel 530 120GB a na něj win7 proff, na ty 8 sem se dlouho nevydržel koukat . Na zkoušku jsem nainstaloval hru World of tanks + nějaké ty mody a nastavil na max rozlišení + detaily. Překapilo mě, že hra běží na max 32 FPS, není to málo? Další co mě překvapuje je to, že pokud stojím v hangáru, ventilátory běží na plno i když se nehraje, není to divný ? Nakonec teploty, nainstaloval sem Aidu64 extreme a všechny teploty cca od 65-75 stupňů, to je ok, co myslíte.
Díky za Vaše reakce. VitaS
Díky za Vaše reakce. VitaS
vitas2 píše:Další co mě překvapuje je to, že pokud stojím v hangáru, ventilátory běží na plno i když se nehraje, není to divný ?
Není to divné. Nevím proč, ale mně se zahřívá notebook u WoT/WT už když otevřu klienta. (ventilátor se rozjede naplno) Jinak FPS bys chtěl kolik, když to dáš na maximální rozlišení? 100? Nezapomeň, že ta zaostalá sračka jménem WoT nepodporuje víc jader, takže z toho nevymáčkneš plný potenciál notebooku.
Díky za odpověď, je to přesně jak píšeš, spustím klienta , dostanu se do hangáru a ventilátory se spustí naplno. Myslíš, že bys mohl zkusit dát vše na max a zkusit kolik fps ti to dá ? Mě se to totiž stejně nezdá, mám stolní PC I5 2670, ram 8GB, v nem nvidia 670Mx 2GB a jede to na vysoký(ne ultra) detaily na 52 fps. Vzhledem k tomu, že toto je i7 a nvidia 870ka, bych očekával, že to bude lepší neli těch 32, což je max, někdy to jede i na 23 fps, průměr bych viděl kolem 26. VitaS
vitas2 píše:Díky za odpověď, je to přesně jak píšeš, spustím klienta , dostanu se do hangáru a ventilátory se spustí naplno. Myslíš, že bys mohl zkusit dát vše na max a zkusit kolik fps ti to dá ? Mě se to totiž stejně nezdá, mám stolní PC I5 2670, ram 8GB, v nem nvidia 670Mx 2GB a jede to na vysoký(ne ultra) detaily na 52 fps. Vzhledem k tomu, že toto je i7 a nvidia 870ka, bych očekával, že to bude lepší neli těch 32, což je max, někdy to jede i na 23 fps, průměr bych viděl kolem 26. VitaS
Já to na max rozhodně nerozjedu. Mám Acer Aspire M5, což není dělané na hry. Když sem tu krávovinu hrával, tak na nízké/střední detaily - 30-40fps. Zajímavostí je, že spolubydlící má Acer za cca 11k a WoT mu jede na nízké detaily taky kolem 30fps. Je to jen a jen jejich prehistorickým enginem. Zkus třeba WarThunder, tam ti to pojede určitě mnohem líp.
Všem se omlouvám za OT
vitas2 píše:Díky za odpověď, je to přesně jak píšeš, spustím klienta , dostanu se do hangáru a ventilátory se spustí naplno. Myslíš, že bys mohl zkusit dát vše na max a zkusit kolik fps ti to dá ? Mě se to totiž stejně nezdá, mám stolní PC I5 2670, ram 8GB, v nem nvidia 670Mx 2GB a jede to na vysoký(ne ultra) detaily na 52 fps. Vzhledem k tomu, že toto je i7 a nvidia 870ka, bych očekával, že to bude lepší neli těch 32, což je max, někdy to jede i na 23 fps, průměr bych viděl kolem 26. VitaS
Jj. U WoT je problém s optimalizací pro silnější stroje. Taky jedu na max grafiku a mám mezi 35-50 fps (záleží na mapě). Ale ve WG na tom pracujou a s každým dalším patchem by měli optimalizaci pro silnější sestavy zlepšovat.
Jinač, jak jsem psal už výše, třeba u WT jedu na konstantních 60fps (což je při zapnuté vert. synchro. maximum).
Asus G750 JS
Asus ROG Strix G (G731GU-EV032T)
Ahoj,
včera jsem se pro zajímavost díval na nabídku ntb. Zaujalo me, proc se u Asusu uplne prestaly prodávat ntb s radou grafických karet GTX 8xxM. Vím, že už se prodává nástupce v podobě GTX 9xxM, ale nepříjde mi úplně normální to, že jsem na svůj noťas čekal skoro 3 měsíce až ho zařadí do prodeje jenom proto, aby za další 3 měsíce začli prodávat něco výkonnějšího.
Máte někdo nejake info, co by mi to pomohlo vysvětlit?
Díky
včera jsem se pro zajímavost díval na nabídku ntb. Zaujalo me, proc se u Asusu uplne prestaly prodávat ntb s radou grafických karet GTX 8xxM. Vím, že už se prodává nástupce v podobě GTX 9xxM, ale nepříjde mi úplně normální to, že jsem na svůj noťas čekal skoro 3 měsíce až ho zařadí do prodeje jenom proto, aby za další 3 měsíce začli prodávat něco výkonnějšího.
Máte někdo nejake info, co by mi to pomohlo vysvětlit?
Díky
Asus G750 JS
Sa cudujes ja so msi kupil svoju G75 skoro nedavno bude mat 2 roky alebo uz ma? Mam tam GTX660M (super grafiku-na tu dobu) a teraz je uz 970....a bude 960 ....to uz je novsia generacia od mojej slabuckej 660...hold mas notebook nemozes na to m nic vymenit ale len si kupit novy....
New Asus Strix Scar 17 G732LWS,Intel i7 10875H,RTX2070Super, 2x 1tb SSD disk
Asus G751JT,12GB Ram,250GB SSD Samsung850EVO,1TB SSH,
GTX970M OC +135 /+550
Asus G751JT,12GB Ram,250GB SSD Samsung850EVO,1TB SSH,
GTX970M OC +135 /+550
Tak sem narazil na jeden problém a nezdá se mi to normální. Problém je tento popíšu:
pracuju na notebooku, který je normálně napájen ze zdroje, pak notebook vypnu a odpojím napájecí konektor z notebooku a zdroj nechám připojenej v zásuvce. Pak třeba za hodinu opět zastrčím napájecí konektor do notebooku a ten se začne dobíjet, ale zjistil jsem, že pokud notebook odpojím od zdroje na delší dobu cca 10 hodin, přičemž zdroj nechám stále v zásuvce, tak po opětovném připojení zdroj notebook nedobíjí. V tomto okamžiku stačí pouze vytáhnout síťový kabel ze zásuvky a hned zase připojit a nabíjení se rozeběhne.
Myslíte, že je normální, že samotný zdroj po nějaké době přejde do řežimu, že na výstupu nic není a je nutné ho odpojit a zase připojit k síti ??
Dle mého je vadný . Nemohl by to prosím někdo z Vás vyzkoušet ? Díky předem VitaS
pracuju na notebooku, který je normálně napájen ze zdroje, pak notebook vypnu a odpojím napájecí konektor z notebooku a zdroj nechám připojenej v zásuvce. Pak třeba za hodinu opět zastrčím napájecí konektor do notebooku a ten se začne dobíjet, ale zjistil jsem, že pokud notebook odpojím od zdroje na delší dobu cca 10 hodin, přičemž zdroj nechám stále v zásuvce, tak po opětovném připojení zdroj notebook nedobíjí. V tomto okamžiku stačí pouze vytáhnout síťový kabel ze zásuvky a hned zase připojit a nabíjení se rozeběhne.
Myslíte, že je normální, že samotný zdroj po nějaké době přejde do řežimu, že na výstupu nic není a je nutné ho odpojit a zase připojit k síti ??
Dle mého je vadný . Nemohl by to prosím někdo z Vás vyzkoušet ? Díky předem VitaS