A pokud chceš hrát občasně nějaké současné "herní pecky", tak samozřejmě GTX860M - je skoro 2x výkonnější než 840 a to je na nových věcech dost znát.
Razlik píše:Zdar hoši, pomalu pročítám tenhle topic a jsem z tohoto noťasu zatím mrtě nadšenej. Design, výkon a ta cena mi přijde to nejlepší co na trhu momentálně najdu. Přecházím ze svého celkem oblíbeného stroje: http://www.alza.cz/acer-aspire-timeline ... lternativy na něco nového a zároveň bych chtěl Acer, protože už jsem si na tu značku zvyknul. Hry už tolik nehraji, ale sem tam si nějakou tu novější pecku chci zahrát, tak se chci zeptat, jak to tenhle noťas zvládá. Jak je na tom GF 840M spolu s ostatní výbavou? Je dobře řešené chlazení? A co ten IPS Full HD displej? Mně to přijde jako super výbava za tu cenu. Ucítím rozdíl oproti mému starému stroji? Dá se třeba i sehnat něco podobného a levnějšího?
Dík za případné odpovědi.
eaglewatch píše:Dobrý den, možná to sem nepatří, ale před pár dny jsme si koupil Nitro V15 Black Edition s i5, gtx 860M a mám problém s mikrofonem. Při skypu mi vůbec nejede a ani nikde jinde. Nevím zda se dá nějak nastavit nebo je to vada notebooku? Setkal se s tímto problémem někdo, nevíte jak ho vyřešit? Děkuju za rady
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů