Far Cry 4
Far Cry 4
Far Cry asi netřeba představovat, letošní díl se bude odehrávat v Kyratu v Himalájích. Kdo z vás uvažuje o koupi? Osobně jsem předchozí díl hrál asi jen 3 hodiny a nikdy jej nedohrál, ovšem po 2 hodinách "demoverze" pro otestování nároků mě to docela chytlo.
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
Far Cry 3 jsem dohrál několikrát, na FC4 jsem se fakt těšil a nezklamalo mě to. Hraju to jenom chvíli, ale zdá se mi, že je to víc lineární než trojka, zatím mě to nutí plnit příběhové mise a jinam mě to nepustí. To trojka měla mnohem větší volnost.
HW nároky jsou vyšší. FC3 jsem mohl hrát na střední detaily na fullHD a fps nešly pod 40. FC4 mám na 1366*768 a minimální detaily a stejně fps občas klesne pod 30.
Jinak analýza vlivu nastavení detailů na vzhled a náročnost je třeba tady
http://www.geforce.com/whats-new/guides ... king-guide
HW nároky jsou vyšší. FC3 jsem mohl hrát na střední detaily na fullHD a fps nešly pod 40. FC4 mám na 1366*768 a minimální detaily a stejně fps občas klesne pod 30.
Jinak analýza vlivu nastavení detailů na vzhled a náročnost je třeba tady
http://www.geforce.com/whats-new/guides ... king-guide
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
Koukám, že gamepad je pro tuhle hru hodně velký problém. Já osobně teda gamepad nepoužívám, ale na steamu a všude na forech si lidé dost stěžují. Mně osobně se naštěstí vyhnuly veškeré problémy a hra šlape jak má. Zatím dělám spíše vedlejší úkoly, běhám po mapě, objevuju nová místa, sbírám kůže atd., cca 15% hry splněno.
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
Bohužel je to tak.Ovšem on je i problém s klávesnicemi,myši a dalších periferií.Jinak já hraji jen s gamepadem na připojené plazmě z křesla.Jsem starší ročník mám rád pohodlí u hraní.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3