Mezi klávesama to pod úhlem prosvítá na tak 80% notebooků (včetně Maců) - někde víc, někde méně. Tady, jak je to červený, tak to aspoň nepříjemně neoslňuje. Na pracovním HP EliteBook 840 je prosvítání tak brutální, že se podsvícení kláves skoro nedá použít.
Pokud jde o touchpad, mně po tom prst normálně klouže, jen v tichu to při klouzání šustí. Možná, už je ten můj víc ojetej.
-
Kdybych já něco mohl změnit, chtěl bych tam lepší displej. Tenhle je lepší než libovolný TNko, ale mezi IPS panelama existujou i lepší.... já vim, jsem rozežranej.
Jinak mi ale reálně vadí asi jen výdrž na baterku. Většinou jen 4 hodiny; když jsem teď zpracovával RAWy z foťáku, tak jsem to vyplácal za 2:20. V obou případech by se mi líbilo o dvě hoďky víc
(třeba větší baterkou do prostoru, co zbyl z části po optické mechanice - té části, kterou nezabrala větší deska a GTX860M a jejím chlazením).
...na druhou stranu fakt jako za 23t s i5 a za 29t v konfiguraci, která má úplmně všechno. Od toho nejde čekat zázraky. Btw ptal jsem se v Aceru a s tímhle modelem to prý dost vyhráli. Takový prodeje nejspíš ani oni nečekali. I když,... když vidim konkurenci, tak se nedivim.