Je to ta nejlevnejsi varianta Y50. Co se tyka displeje, tak ten me mile prekvapil a moc nerozumim tomu, ze jsou tu v diskuzích názory, ze je spatna kvalita. Pripada mi opravdu hodne hezky, hezke barvy, ... Nekde jsem tu cetl, ze se puvodni verze snad nahrazovaly jinou varantou displeje, tak mozna mam uz tu novejsi verzi nebo nejsem tak narocny
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zatím jsem moc testu neudelal, ale mozna nekoho bude zajímat, jak dopadlo asi hodinove hrani Crysis 3.
PC polozen na plastove podložce (zadna specalni chladici podlozka).
Rozliseni Full HD. Všechny detaily a textury vysoke. Když jsem dal velmi vysoke nastaveni, tak to nebylo uplne plynule a hratelnost se zhoršila, takze to bych nedoporucil. Počet snimku jsem nemeril, to nevim jak bych udelal (je na to nejaky program? pokud ano, muzete mi napsat jaky nebo jak to zmerim?). Teploty procesoru, graficke karty, ... a další udaje jsem zjistoval, tak se podivejte na výsledek zde:
http://ulozto.cz/x16AT5bD/20150104-000614-jpg
Jen stručně: max. teplota procesoru 73°C, max. teplota graficke karty 56°C.
Co na to rikate jako odbornici? Popravde nemam tolik zkusenosti, abych mohl rict, jestli jsou všechny parametry dobre, nebo nekde ten vykon a teploty pokulhavaji
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)