už skoro tři roky používám R60 verzi 9461-DXG. Byl jsem s ním spokojený, ale postupně mi začal množit pruhy na displayi a před týdnem kleknul úplně (obraz se totálně pozpřeházel, no prostě radost pohledět
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
V tuto chvíli jsem hodně na vážkách, co dělat. Moje otázky jsou takové:
Dá se nějak laicky ověřit, zda je v nepořádku LCD nebo pouze přiváděcí kabel ? (Kromě prosté výměny za jiný kus, který ale nemám...) Dá se nějak sehnat originální display za rozumnou cenu ? Ebay moc nevěřím, nechci aby mi dorazila mrkev nebo LCD ve stavu horším, než ten který už mám...
V případě, že by došlo na nejhorší a bylo na čase koupit nový notebook, tak mám taky pár otázek -
bude se v nasledujích několika měsících dít něco podstatného na trhu notebooků ? Má smysl chvíli na něco počkat, nebo se nic nestane a "můžu" si NTB koupit hned ?
Mohli byste doporučit nějaký notebook, minimálně podobné konfigurace (nebo i výkonnější, FPS není nikdy dost
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Omlouvám se za spoustu, někdy i základních dotazů, ale za ty tři roky jsem vypadl z přehledu a spadlo to na mě dost náhle, takže jsem jenom zamáčkl slzu, když jsem zjistil, že můj příští NTB určitě nebude s LCD 4:3...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)