Dobrý den,
rozhoduji se o koupi nového ntb a tento model mě zaujal kvůli možnosti instalace 64 bit Vist. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45994
Tak jsem se chtěl zeptat jestli máte někdo zkušenosti jak na něm ty 64bit jedou. Nejspíš bych ještě přikoupil 1GB Ram, aby to jelo svizneji. Ale budu rád i za každý jiný postřeh ohledně tohoto ntb. První kusy měly problém s hlučností a nepřetržitě zaplým větrákem, to by už mělo být vpořádku. Pokud máte jiný návrh na ntb do max. 28500 s DPH rád se podívám a uvážím to. Děkuji
HP 6710b 32 vs 64 bit Visty
tak to nevim. Teoretickej přínos vidim leda tak v 64bit aplikacích třeba už existují na dekodovaní a kodování videa a tam je přínos 64 bit znatelnější. Ovšem v normálních aplikacích reakce rychlejší asi nebudou zvláště když se musí emulovat v té 32bitové vrstvě. Ale přenechám někomu kdo tento notebook má aby se vyjádřil.
tento účet již není aktivní.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Tento ntb vlastním. Sice v jiné verzi PartNumber, ale si myslím, že je to podobné. Zvolil jsem 32b. Mám za to, že s 32b by mohlo být méně strastí než s 64b. Moc se ale v této problematice nevyznám. Jazyková mutace se také může zvolit jen jednou během první instalace.
Mám ale jiný problém. HP k notebookům nedává žádné inst. DVD ani ovladače, nic. Vše je na speciální particion na HDD. Při reinstalaci se pak používá nástroj HP Recovery na particion bokem.
Potřeboval bych vědět jak je možné na HDD naistalovat jiný OS než ty Visty Business, které jsou tam OEM. Zkoušel jsem XP, boot z instalačního CD, ale instalace nemůže být provedena protože nebyl nalezen žádný HDD. Tento problém s notebooky HP je prý známý, ale není jednoduché tam jiný OS naistalovat. Nevíte někdo prosím vás jak na to? Díky.
Mám ale jiný problém. HP k notebookům nedává žádné inst. DVD ani ovladače, nic. Vše je na speciální particion na HDD. Při reinstalaci se pak používá nástroj HP Recovery na particion bokem.
Potřeboval bych vědět jak je možné na HDD naistalovat jiný OS než ty Visty Business, které jsou tam OEM. Zkoušel jsem XP, boot z instalačního CD, ale instalace nemůže být provedena protože nebyl nalezen žádný HDD. Tento problém s notebooky HP je prý známý, ale není jednoduché tam jiný OS naistalovat. Nevíte někdo prosím vás jak na to? Díky.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“