Lenovo ThinkPad R60
Cena vč. DPH a RP: 35833 Kč a měla by být 35K Těch 800 mi nevadí, rozhodně lepší než to mít z netu, takto bych si to mohl zajít vyreklamovat osobně. Ale je to divný, jinde mají ten samý model UL154CF levněji. Ještě přemýšlím, že bych si do toho koupil 0.5GB navíc... mám ve stroji 2GB a nejsem si jistý jestli bude toho půl giga stačit, ale je to NB, co bych na tom tak mohl dělat? Na word, excel a firefox to stačí, nebo se pletu?
Ta cena je slušná, já ho kupoval před 3 týdny za 36295, takže tak. Paměť radši rozšířit, přece jen systémové utility něco zaberou, a nové verze ofiice taky nejsou moc spořivé. A pokud máš otevřeno přes 20 tabů (jako já často v Opeře) tak radši více paměti;). Jinak doporučuju dokoupit i servicepack, pokud plánuješ ten ntb používat déle než je stand. záruka (pozáruční opravy jsou sakra drahé a nikdy nevíš co se může pokazit) nebo ho později prodat. Já radši rozšířil servis na 4 roky on-site;)
mallox píše:da se nejak vypnout ten passphrase, aby se porad neukazoval pri startu systemu??
Jako při startu windows? Doporučuju naskenovat prsty a přihlašovat se tak, nebo nastavit v ThinkVantage Fingerpritn Software->Settings->System settings->Logon->Allow power-on security single sign-on. Tj. používat při zapnutí ntb otisk prstu nebo heslo.
Ad. rozhozené rozlišení: já startuju při otevřeném víku, takže nevím.
Tak TSB se ukázali jako velice neochotní v podávání jakýchkoli informací. Takže si koupím 2x512 a budu doufat, že to bude do budoucna stačit. Ví někdo co za moduly se tam montuje? Tu paměť mám v plánu si tam dát sám „SODIMM DDR2 512MB 667MHZ TRANSCEND CL5 STANDARD“ (překvapilo mě, že je to jediný odpovídající modul co TSB prodává) Jestli má někdo ten NB mohl by mi poslat specifikace ram? Hlavně časování, děkuji. Budu doufat, že se ty moduly snesou. Je přístup k tomu volnému slotu zespodu, nebo budu muset rozmontovat celý NB?
2kukin: no to zaskrtnute mam..me jde, ze se pokazde objevi dialog s zadosti o zadami passphrazi..a ja bych to rad zakazal, zbytecne to zpomaluje a zabira systemove prostredky..
2:wert668 zde je foto originalniho pametoveho modulu http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=543
2:wert668 zde je foto originalniho pametoveho modulu http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=543
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“