Mel s tim nekdo podobnej problem ? a da se vyresit i jinak nez reklamaci ?
Zkousel jsem to obnovit do tovarniho nastaveni ale po 1 dni fungovani se to zase vratilo
Jo dela mne to taky a bez nabijecky je to dost nasiraci a strasne zpomaleny a neutahne to ani FullHD flash video. Taky sem se chtel zeptat jestli to nekomu dela. Takze rikas ze je to asi jen neco softwarovyho, kdyz reset na chvili pomohl?erse píše:Ahoj kdyz note vyhodim ze site a jedu na baterku celej se zacne freezovat a zpomalovat.
Mě ne a to bežně ždímám Nitro na baterku úplně dokud to jde. Pak to na 100% nabiju a jedu znovu na baterku. Nezpozoroval jsem žádné zpomalení a to ani u hraní Battlefiled 4 na baterku, s jedinou vyjímkou, a to když je baterie na cca 10% a Windows vyhodí první varovaní, že se blíží čas do vypnutí (cca při 7 až 6%) tak tehdy zpomalí CPU na +900Mhz. Ale to je pochopitelné.N3xtGeN píše:Jo dela mne to taky a bez nabijecky je to dost nasiraci a strasne zpomaleny a neutahne to ani FullHD flash video. Taky sem se chtel zeptat jestli to nekomu dela.erse píše:Ahoj kdyz note vyhodim ze site a jedu na baterku celej se zacne freezovat a zpomalovat.
Používáme cookies pro lepší funkčnost obsahu.