Dell XPS M1330 - už je
Premaz nedockavcov.
Rozmyslajte ludia - komu pomoze prehladnost fora? Tym ktori nemaju cas preliezat 16 stran a hladat medzi otazkami na dodaciu lehotu relevantne udaje alebo tym, ktori ho uz davno maju objednany, nadrzano cakaju na to, kym sa im ozve kurier a ktori tu poctivo zahlcuju flood vystupmi z krystalovej gule, cajovych listkov a tarotovych kariet (ano, taku vypovednu hodnotu maju dellom uvadzane dodacie lehoty)?
Myslim, ze na dodacie lehoty staci dat do nadpisu "este nie je" a ked sa konecne ozve prispevok, tak sa to zmeni na "uz je". A ked bude, tak potom napise dotycny, kedy objednaval, aky config a ako dlho to teda trvalo.
C
Rozmyslajte ludia - komu pomoze prehladnost fora? Tym ktori nemaju cas preliezat 16 stran a hladat medzi otazkami na dodaciu lehotu relevantne udaje alebo tym, ktori ho uz davno maju objednany, nadrzano cakaju na to, kym sa im ozve kurier a ktori tu poctivo zahlcuju flood vystupmi z krystalovej gule, cajovych listkov a tarotovych kariet (ano, taku vypovednu hodnotu maju dellom uvadzane dodacie lehoty)?
Myslim, ze na dodacie lehoty staci dat do nadpisu "este nie je" a ked sa konecne ozve prispevok, tak sa to zmeni na "uz je". A ked bude, tak potom napise dotycny, kedy objednaval, aky config a ako dlho to teda trvalo.
C
No ale chtělo by si to uvědomit, kdo je nejčastějším návštěvníkem této diskuze. Zda někdo, kdo sem omylem zabloudí a neproleze všech 16 stran nebo lidé, kteří (jak si napsal) nadrženě čekají až jim napíše kurýr.
Troufnu si říct, že nejvíce zobrazení tu produkují pravě ti nadrženci a přijde mi teda hloupé právě těmto lidem kazit diskuzi, když by prostě stačilo potom promazat příspěvky týkající se ohledně dodací lhůty.
Takhle se totiž toto fórum připravuje o zobrazení a tudíž je za reklamu vpravo méně peněz. Ale ty budeš nejspíš jen obyčejnej moderátor, který tady z reklamy stejně nic nemá, takže je ti to asi jedno...
Troufnu si říct, že nejvíce zobrazení tu produkují pravě ti nadrženci a přijde mi teda hloupé právě těmto lidem kazit diskuzi, když by prostě stačilo potom promazat příspěvky týkající se ohledně dodací lhůty.
Takhle se totiž toto fórum připravuje o zobrazení a tudíž je za reklamu vpravo méně peněz. Ale ty budeš nejspíš jen obyčejnej moderátor, který tady z reklamy stejně nic nemá, takže je ti to asi jedno...
ThinkPad T400 & R61, Dell XPS M1330
CeCo píše:Chalani, za reklamu dostanu zaplatene az ked sa na nu klikne. Takze to mate stejne jedno (ajtak sa tu ukazuje par reklam dokola)...
C
Jenže počet kliků je přímo úměrný počtu zobrazení.. Pokud je tedy 100 kliků za 10000 zobrazení, tak za 11000 zobrazení je +/- 110 kliků
Kolko krat ste na nu klikli vy? Ja ani raz a predpokladam ze ani vy velmi... Takze ak vravis, ze tu chodia prave ti nedockavci a nech ich necham, tak sme na nule...
A stale si mi nedal rozumny dovod, preco tu tie prispevky mam po obsahovej stranke nechat. A aby si vedel - mas 24h, potom cely tento OT mazem.
C
A stale si mi nedal rozumny dovod, preco tu tie prispevky mam po obsahovej stranke nechat. A aby si vedel - mas 24h, potom cely tento OT mazem.
C
Rozumný důvod? A co třeba umožnit diskuzi nedočkavcům až do té doby, než budou mít nedočkavci XPSka na stole? Mezitím si tu budeme spokojeně diskutovat a poté se budou moci všechny příspěvky ohledně data dodání vymazat. Všichni budou spokojeni... My si napíšeme postřehy ohledně data dodání, ostatní nebudou muset prolézat tuny nesmyslů a ty budeš mít přehledné fórum..
IMHO // Dnes mi přišel email z DELLu
A po dalsim emailu mi bylo sdeleno, ze notas prijde za +/- 14 dnu..
IMHO // Dnes mi přišel email z DELLu
vo vyrobnom zavode chyba nizsie uvedeny diel. Zasoba im dorazi behom dnesneho dna, takze dufam, ze objednavka coskoro opusti vyrobu. Je na nu nastavena maximalna urgencia.
A po dalsim emailu mi bylo sdeleno, ze notas prijde za +/- 14 dnu..
To Radek.n
Kedy si ho objednal a zaplatil?
Ahojte kamosi
Chcel by som sa spytat na HSPDA modul na mobilny net, ci maju McAfee antivir, dialkove a aka je ta Small carry case? Ta brasna. Vdaka