Navrhnite mi nejaky disk paci sa mi sandisk,ocz, alebo samsung....
Chcel by som velkost okolo 240-260 ci ako to je ...
Dik za kazdu radu + nejaky popis
Mal by som rad aj nejaku dlhsiu zaruku na ten disk aspon 3 roky...
New Asus Strix Scar 17 G732LWS,Intel i7 10875H,RTX2070Super, 2x 1tb SSD disk Asus G751JT,12GB Ram,250GB SSD Samsung850EVO,1TB SSH, GTX970M OC +135 /+550
....Ak si pozries moj popis chcel som aj ....aspon nejaku veticku preco a ktory disk (ziadna odpoved nedosla) len ktory disk.
Zohnal som ho novy za 80e bez DPH (250GB) ma 5 rocnu zaruku.
Kamarat vypoctar ma 850Pro a povedal ze nadmieru spokojny.
Intel bol uz cez moju cenu kolko som chel za to dat
Porovnavacka- Ked som si to kukol tu tak som sa nakoniec rozhodol pre Evo.
Pytal so msa preto lebo som sa nevyznal ...ked ich je tolko v ponuke...
a hanten co so msi zobrel so msi tiez pozrel nejake recenzie a proste sa mi zdal ok za tu cenu...
New Asus Strix Scar 17 G732LWS,Intel i7 10875H,RTX2070Super, 2x 1tb SSD disk Asus G751JT,12GB Ram,250GB SSD Samsung850EVO,1TB SSH, GTX970M OC +135 /+550
Označit Samsung 850 EVO za shit je hodně odvážné. Je to naopak dost možná best buy v poměru cena výkon. Výkonnější samozřejmě jsou. Už třeba zmiňované PRO. Rozhodně to ale není shit.
To teda je, já na to koule mám. Pokud to hodnotíš podle nějakých syntetických benchmarků a sekvenčního čtení / zápisu tak prosím, pokud budeme řešit workload, velikost SA, agresivnost GC, velikost NAND s tím spojené problémy (fyzikální), problémový řadič s pseoudo SLC, atd. Tak to prostě shit je, pokud teda nešifruju pak bych asi i nasadil. Ale SP920 který vychází z Crucialu M550 je prostě jinde, snese toho o dost víc, akorát prostě nevybleje tak hezký čísla v krutohusto benchmarcích...