Notebook do 22 k

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Leader

Příspěvek od Leader »

Mountin píše:ani ne, probíhá to tak každý rok, udělaj na pár výrobků slevu který daj do katalogů a ještě jich maj málo a zbytek zdražej, takhle funguje trh, když je poptávka je možnost zdražit
a kdy myslíš že zacnou zdrazovat?
ondras
občas něco napíše

Příspěvek od ondras »

ahoj
taky nejak tak vybiram notebook do podobne cenove hranice tak to pridam sem abych nemusel zakladat zbytecne novy topic
hodne uvazuji o aceru cim vy jste zacali tady debatovat ale konkretne spis o rade Acer Aspire 5520, nevim v cem moc je to jine nez rada 5720 zda se ze pouze procesorem ktery je o AMD a ne od Intelu...jinak mi to prijde dost podobne..a s je lehce drazsi ten od Intelu
predstavoval bych si neco s pokud mozno 2GB ram, abych v tom mohl nejak obstojne delat v CAD systemech, takze i nejaka to grafika by se sikla, ale v tech se nevyznam moc, asi to neni moc podobne jak u PC, je tam asi jine znaceni a jeste k tomu nejaky "pismenka" :)
mozna i originalni Vista by se hodila, alespon na vyzkouseni, kdyz je to s ni tak o 500Kc drazsi...
jinak jak tu nekdo psal o zdrazovani tak to je rekl bych pravda..cetl jsem nejake tiskove zpravy, ze kvuli nedostatku soucastek(hlavne pry grafickych karet) se bude muset zdrazovat, zdrazeni by se melo jiz projevit a trvat zhruba do listopadu...pak uz je zas vanocni horecka a cekat na novy rok se mi nechce...zvlast kdyz bude jiste zas novejsi a lepsi rada...vzdy bude neco lepsiho hned jak si koupim novy veci...takze se cekat asi moc nevyplati:)
nejak jsem se tu roztahl...
dik vsem za reakce...
Leader

Příspěvek od Leader »

hele, ma ten NB 15,4 nebo 14 palcovej displej?
Leader

Příspěvek od Leader »

jeste sem nasel tenhle https://www.pcexpert.cz/notebooky-uhlopr ... xaj80x-008 jakej je mezi nima rozdil?
ondras
občas něco napíše

Příspěvek od ondras »

Leader píše:hele, ma ten NB 15,4 nebo 14 palcovej displej?

no ten jak jsem myslel puvodne ma 15,4 palcu displej
ten jak jsi na neho daval link je podobny ale ma horsi grafiku a misto 2GB ram jen 1GB
ale ted zacinam uvazovat o 17-ti palcich
bude to pro me asi lepsi pac ho hodlam hodne pouzivat jako svuj hlavni (jediny) pocitac takze cim vetsi tim lepsi
zatim to vypada na tento
https://www.alza.cz/notebook-acer-aspire ... d79364.htm
tady ho sice jiz nemaji ale nekde jinde ho najdu
ja vzdy tak dlouho vaham ze to co si vyberu uz pomalu prestanou vyrabet:)
Leader

Příspěvek od Leader »

tak to tak bejva i u me... :-) ja si vemu jak sem dal link, ale verzi s 2 GB ram.. :wink: