inspiron 1520
hele, nepřijde vám ten notebook (nikdy jsem ho v reálu neviděl) hnusný?
http://www.notebookreview.com/assets/24896.jpg
diplej má skvělý, ale ten design. halvně ten vnitřek, vypadá to na pochybné plasty (i když můžou být pevné a kvalitní a slícování prvotřídní)
nemůžu si pomoct, ale když to porovnám s toshibou satellite a200 nebo sony vaio fz, tak mi přijde, že je tohle o dost horší. Nebo je to jinak a ty fotografie zkreslují a v reálu nevypadá tak "plastově" a odbytě?
http://www.notebookreview.com/assets/24896.jpg
diplej má skvělý, ale ten design. halvně ten vnitřek, vypadá to na pochybné plasty (i když můžou být pevné a kvalitní a slícování prvotřídní)
nemůžu si pomoct, ale když to porovnám s toshibou satellite a200 nebo sony vaio fz, tak mi přijde, že je tohle o dost horší. Nebo je to jinak a ty fotografie zkreslují a v reálu nevypadá tak "plastově" a odbytě?
to pmultimix
no teda - ja ho mam doma uz mesic a porad se mi libil dokonce se mi zdal elegantni ale ted co jsem si precetl tvoje nestrany a zasveceny hodnoceni tak se ho chci hned zbavit asi budu rad kdyz ho prodam za pulku protoze ted uz se mi nelibi ani ten displej - tak za tretinu ceny co myslis?
este kdybys mi mohl poradit nejaky ten pravy notebook slysel jsem ze existujou par lidi tu o tom psalo...
no teda - ja ho mam doma uz mesic a porad se mi libil dokonce se mi zdal elegantni ale ted co jsem si precetl tvoje nestrany a zasveceny hodnoceni tak se ho chci hned zbavit asi budu rad kdyz ho prodam za pulku protoze ted uz se mi nelibi ani ten displej - tak za tretinu ceny co myslis?
este kdybys mi mohl poradit nejaky ten pravy notebook slysel jsem ze existujou par lidi tu o tom psalo...
Já nerýpu, jen se ptám ... on v reálu může vypadat naprosto skvěle, ale ta fotka je hnusná, dělá z toho plastový čínský výrobek a navozuje dojem prohýbajících se plastů (aspoň ve mě), ale ve skutečnosti může vypadat pěkně, pevně a přitažlivě .. proto se ptám na váš dojem, protože já ntb dell ještě nikdy v ruce neměl a dojem na něj mám vytvořený právě z recenzí a fotek u nich ..
pmultimix píše:Já nerýpu, jen se ptám ... on v reálu může vypadat naprosto skvěle, ale ta fotka je hnusná, dělá z toho plastový čínský výrobek a navozuje dojem prohýbajících se plastů (aspoň ve mě), ale ve skutečnosti může vypadat pěkně, pevně a přitažlivě .. proto se ptám na váš dojem, protože já ntb dell ještě nikdy v ruce neměl a dojem na něj mám vytvořený právě z recenzí a fotek u nich ..
Jo, me se podle fotek jevi uplne stejne, taky by me zajimalo, jestli ve skutecnosti pusobi tak lacine nebo ne.
-
- Moderátor
Já bych se tolik nedivil, co vím tak DVI mají ještě některé modely od FS a Lenovo na dokovací stanici pro ThinkPady.
S hdmi je to podobné, kromě zmíněných 2 ještě 3 řady od HP a Asusu. Navíc všechno novinky z posledních pár týdnů.
Než se stane DVI (natož Hdmi) v našich končinách u notebooků standardem, tak si ještě IMHO počkáme.
S hdmi je to podobné, kromě zmíněných 2 ještě 3 řady od HP a Asusu. Navíc všechno novinky z posledních pár týdnů.
Než se stane DVI (natož Hdmi) v našich končinách u notebooků standardem, tak si ještě IMHO počkáme.
pmultimix píše:no ale mě se to zdá divné ... totiž. I sony nabízí digitální výstup nebo hdmi. Totéž acer 5920g. A dell ne? Že to nemá toshiba a200-1mi by nevadilo, ale notebook podle konfigurace za 35 bez daně a ještě jsem se snažil ušetřit na disku ... no tedy
je to tak. dvi/hdmi proste nema a nema ani konektor pre dock cez ktory by sa to dalo riesit.
inspiron je proste lowend dell-u a podla toho vyzera. ked chces dvi tak u dell je v ponuke latitude/precision, ked chces hdmi tak pozeraj xps.
co sa tyka ceny tak inspiron je tak drahy zial siroko daleko len v cechach a na slovensku v nemecku alebo rakusku su tie ceny vyrazne nizsie.