Odolný notebook do práce do 20k

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
xkokm101
občas něco napíše

Odolný notebook do práce do 20k

Příspěvekod xkokm101 » 18 říj 2015 14:07

Ahoj sháním nový notebook do práce. Do teď jsem měl spíše 13-14 palců velké a lehké stroje na doma takže nemám posouzení. Stroj by měl byt 15", bude se hodně přenášet,na designu tolik nezáleží, numerická klavesnice určitě přijde vhod, stejně nižší hmotnost.

Notebook se bude používat na kancelářskou práci, až desítky otevřených oken v CRM plus nějaká další okna( internet,excely a wordy) ale nic grafického či nějak procesorově extra náročného.

Maximální cena je 20k ale musí to za to stát, jinak budu určitě rád když to bude nižší :)

Ve zkratce chci notebook co se mi při přenáší nerozsype, ma osvědčenou kvalitu zpracování a nikdy se mi nesekne. Po letech strávených nad sekajicimi se přístroji již doufám ze se technologie konečně doopravdy dostala na úroveň kdy už ty muka nebudu muset zažívat :)

Děkuji za rady a Váš čas

Martin

bikes
píše často

Příspěvekod bikes » 18 říj 2015 15:20

xkokm101
občas něco napíše

Příspěvekod xkokm101 » 20 říj 2015 02:28

Děkuji za rychlou odpověď. Ntb byl opravdu velmi zajímavou. Dokonce natolik ze jsem byl nakonec snad i ochotný jít do rok a půl používaného kusu. Nicméně byl také témeř okamžitě někomu prodán takže jsem opět na zacatku :)

Zpět na „Jaký vybrat notebook“