Čo si myslíte o značke MSI?
Zdravím chcel by som sa vás opýtať aké máte skúsenosti zo značkou MSI čo sa týka: kvalita,servis, výdrž, výkon, spokojnosť atď. Lebo chystám sa kupovať toto MSI https://m.alza.sk/msi-gp60-2qf-1092xcz- ... d=18842920
A tak by som bol rád či mi doporučujete značku MSI aj ten notebook. Vďaka
A tak by som bol rád či mi doporučujete značku MSI aj ten notebook. Vďaka
Hm... Takže ho nebrať? Je tento konkrétny model zlý? https://m.alza.sk/msi-gp60-2qf-1092xcz- ... d=18842920 potom som našiel ešte tentoraz je to Asus tak ja nwm https://m.alza.sk/asus-rog-gl552jx-dm02 ... d=18842920
Tak vezmem asi ten Asus lebo už som bol rozhodnutý pre ten MSI ale zasiahol ste v čas A ten Asus čo sa týka komponentov je dobrý? Chcem na tom pracovať v programoch hrať náročnejšie hry ako je GTA V na full hd atď.
Tak ja ho asi vezmem v tej cene nie je nič lepšie myslím. Ak by ste si mal vybrať brali by ste ho?
Zase romane musíme zmínit,že se jedná o tenké, ale hodně výkonné noťasy. Fyziku ošálit nejde,a tak je jejich chlazení v zátěži hlučnější a hřejou na povrchu. Vždy je to o nějakém kompromisu. U GT72 je zase mnohem horší přenositelnost. Osobně bych se na běžné hraní nebál vzít GE62/72.
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
roman2277 píše:Hlučné apod.
Jak moc? Měl jsem tu vlákno o 970mce a začal jsem právě hledat 2.jakost ntb, jakože otevřené a do 14ti dnů vrácené s origo celou zárukou (pokud je to hodně špatné a mám si na to dát raději pozor = křičte.)) s tím, že je to cenově v mém limitu, ale je tam kompromis 4xxx procesor, který asi zvládá jen ddr3l tzn. na to nemůžu dát ddr4 paměti do budoucna, je v tom velký rozdíl? Váhám hodně mezi konfiguracemi 970m 3gb s klasickym hd a starsimi procaky nebo radeji 960m 4gb/965m 2gb s hybridem ci ssd+klasicky a novými skylaky... poradte prosim, i co se tyce te hlucnosti a dalsich problemu jako servis, znacka ci displej, bylo by dobre, aby dokazal zobrazit 90%+ barev.) Díky
Sam mam GS60 s 970m, protoze ntb prenasim denne a co se tyka hlucnosti tak ja stim nemam problem. Ano GT by mel urcite mensi hlucnost, vic mista lepsi chlazeni.
V praci, kde mam vyply zvuk pri hrani se hlucnost pohybuje kolem 50-60 dB pri mene narocnych hrach (wow, diablo 3 atd) pri teplotach 60-70°C.
Pri normalnim brouzdani po netu je hlucnost kolem 40dB pri teplote cca 50°C.
Doma mam ntb pripojeny na monitor na chladici podlezne kdy slysim jen podlozku pokud sem na netu. Pri hrani narocnejsich her uz mam zaple zkuky a hlucnost neni takova, ze by me nijak rusila.
Ale zalezi na co je kdo zvykly
V praci, kde mam vyply zvuk pri hrani se hlucnost pohybuje kolem 50-60 dB pri mene narocnych hrach (wow, diablo 3 atd) pri teplotach 60-70°C.
Pri normalnim brouzdani po netu je hlucnost kolem 40dB pri teplote cca 50°C.
Doma mam ntb pripojeny na monitor na chladici podlezne kdy slysim jen podlozku pokud sem na netu. Pri hrani narocnejsich her uz mam zaple zkuky a hlucnost neni takova, ze by me nijak rusila.
Ale zalezi na co je kdo zvykly