Potřeboval by jsem poradit, mám notebook Acer 7620G s windows 7, zakoupil jsem do něj nový wifi modul Intel® Dual Band Wireless-AC 3160
http://ark.intel.com/products/75442/Int ... ss-AC-3160
Nainstaloval ovladače a ve správci zařízení mi to pořád píše
Toto zařízení nelze spustit. ( Kód 10)
Vyzkoušel jsem nainstalovat i starší ovladače, bohužel bez úspěchu, ale je zajímavé, že bluetooth 4.0 na modulu funguje perfektně.
Někdo nějaké rady? Bios je nejnovější.
wifi modul intel 3160
wifi modul intel 3160
Acer Extensa 7620G Intel Core 2 Duo 2.2 Ghz, 800 Mhz, 4mb L2 cache, 17" WXGA+, Ati mobility radeon HD 3470 256mb ram, 4gb DDR2, 2x320GB HDD, Blu-ray BC-5500A
Skus uplne odstranit vsetky ovladace na wifi. Je mozne, ze ti tam zostali tie zo starej wifi karty. Potom skus nainstalovat najnovsie ovladace zo stranok Intelu.
Tiez je moznost, ze karta je nefunkcna. Mas moznost ju vyskusat v inom notebooku?
A len taka poznamka: Preco si si nekupil rovno tu 7260AC, ktora ma podporu 2x2 MIMO?
Tiez je moznost, ze karta je nefunkcna. Mas moznost ju vyskusat v inom notebooku?
A len taka poznamka: Preco si si nekupil rovno tu 7260AC, ktora ma podporu 2x2 MIMO?
ovladače jsem odstranil všechny, nejnovější jsem nainstaloval - nepomohlo
možný to nakonec je že je karta nefunkční, v jiném notebooku ji nemám možnost vyzkoušet, ale je divný že bluetooth 4 na modulu funguje
nekoupil jsem 7260AC kvůli ceně, tato karta byla levnější, ale jak to tak vypadá, tak i nefunkční..
možný to nakonec je že je karta nefunkční, v jiném notebooku ji nemám možnost vyzkoušet, ale je divný že bluetooth 4 na modulu funguje
nekoupil jsem 7260AC kvůli ceně, tato karta byla levnější, ale jak to tak vypadá, tak i nefunkční..
Acer Extensa 7620G Intel Core 2 Duo 2.2 Ghz, 800 Mhz, 4mb L2 cache, 17" WXGA+, Ati mobility radeon HD 3470 256mb ram, 4gb DDR2, 2x320GB HDD, Blu-ray BC-5500A
Je to divne. Este mozes vyskusat nejaku live distribuciu Linuxu, ci bude funkcna tam. Ak nie asi je KO.
Potom je tu este moznost, ze starsia doska si uz nerozumie s novymi wifi kartami...
Co sa tyka ceny, tak pri 7260AC mas dvojnasobnu rychlost a aj lepsi prijem signalu pri 2x2 MIMO. Zalezi, samozrejme, ci ma notebook 2 anteny (vacsina Acerov ma), ale urcite to za priplatok stoji, a preto by som odporucil, ak bude karta nefunkcna, vratit ju a kupit radsej 7260AC.
Potom je tu este moznost, ze starsia doska si uz nerozumie s novymi wifi kartami...
Co sa tyka ceny, tak pri 7260AC mas dvojnasobnu rychlost a aj lepsi prijem signalu pri 2x2 MIMO. Zalezi, samozrejme, ci ma notebook 2 anteny (vacsina Acerov ma), ale urcite to za priplatok stoji, a preto by som odporucil, ak bude karta nefunkcna, vratit ju a kupit radsej 7260AC.
Naposledy upravil(a) michalko58 dne 11 led 2016 12:24, celkem upraveno 1 x.