Acer Predator 15 - overview, postřehy a zkušenosti
Tak a je tu dalsi problem pouzivam sluchadla na bluetooth. Zo zaciatku fungovalo vsetko dobre,lenze posledne dni ked sa notebook uspal a nasledne som ho prebudil ikona bluetooth zo stavovej listy zmyzla a sluchadla sa nesparovali. A co bolo najhorsie tak v nastaveniach zmyzlo aj kompletne nastavenia bleutooth ako keby ho notebook nemal...
Restart nepomahal,musel som ho vypnut a znova zapnut...Tak nabehol.
Lenze teraz je problem v tom,ze uz nefunguje vobec...ci ho vypnem,restartujem absolutne nemam moznost pripojit sluchadla,bluetooth proste zmyzol. Ovladace som skusal,origo zo stranky...
Nejake napady??
Edit/ znova som stiahol ovladace a po restarte nabehol...uvidime ako sa to bude spravat dalej,ale zacinam stracat nervy
Restart nepomahal,musel som ho vypnut a znova zapnut...Tak nabehol.
Lenze teraz je problem v tom,ze uz nefunguje vobec...ci ho vypnem,restartujem absolutne nemam moznost pripojit sluchadla,bluetooth proste zmyzol. Ovladace som skusal,origo zo stranky...
Nejake napady??
Edit/ znova som stiahol ovladace a po restarte nabehol...uvidime ako sa to bude spravat dalej,ale zacinam stracat nervy
Acer Predator 15 - i7 6700HQ, GTX 980m, 16GB RAM , SSD 256GB + HDD 1TB
Asus G750JZ - i7 4700HQ, GTX880m, 8GB Ram, 1T HDD,250GB SSD - predane...
Zkoušel někdo to přídavné chlazení? Přijde mi, že je úplně k ničemu. Rozdíl v teplotách 0, akorát je to hlučnější.
A přijde mi, že na i5 to docela topí, u Division už jsem viděl i 84°C. Zvláštní je irozložení teplot mezi jádry, u jednoho vidím max 67°, u dalšího 84°.
A přijde mi, že na i5 to docela topí, u Division už jsem viděl i 84°C. Zvláštní je irozložení teplot mezi jádry, u jednoho vidím max 67°, u dalšího 84°.
Acer Aspire S13 S5-371 (i5-6200U, Intel HD520, 8GB RAM, 256GB SSD)
Možná je řešení to přepastovat, ale u tak nového NB se mi do toho nechce. Nejsem v tom nějaký přeborník a nejsem si jistý, jak jednoduchý/složitý má přístup k chlazení. Pokud to znamená vymontovat základní desku, tak do toho určitě nejdu, pokud by byl přístup přímo k větrákům, časem se do toho pustím.
Acer Aspire S13 S5-371 (i5-6200U, Intel HD520, 8GB RAM, 256GB SSD)
Tiez som nad tym uvazoval a dospel som k rovnakemu nazoru, rozoberat takto drahy notas v zaruke by bol pri mojich skusenostiach tazky oriesok a to riskovat nechcem. Kym to slape, neriesim.
Acer Predator 15 - i7 6700HQ, GTX 980m, 16GB RAM , SSD 256GB + HDD 1TB