Kupuju si notebook a tak se ptám: JE OPRAVDU ACER ŠPATNEJ???
Kupuju si notebook a tak se ptám: JE OPRAVDU ACER ŠPATNEJ???
Nevim, co koupit. Jestli ASUS nebo ACER. Můžete mi prosím někdo napsat hlavní nedostatky obou značek? Hlavně prosím u toho ACERu. Chci si koupit notebook do 25 tis. a už mi z toho jde hlava kolem...

Nedostatky se dají říct jen o konkrétních modelech. Každej ntb se může porouchat, pak nastupuje servis- kámen úrazu u Aceru(nebo já bych ho tam viděl, protože nová řada gemstone je podle mého dost slušně zpracovaná).Servis je hroznej, moje hororová zkušenost mě do teďka ztraší..je pomalej, a skoro ti ho víc zničí než opraví..ale je to můj osobní názor. jinak si přečti víc v sekci Acer názory a zkušenosti ostatních, to ti udělá obrázek
..jinak bych do staré série Aceru nešel ani náhodou. 

Stará série
Acer AS 5520G-301G16Mi Tenhle book je ze starý série? Moc se v tom nevyznam...
A jinak jakou značku bys volil, kdyby sis teď kupoval notebook do 25 tis? Původně jsem si myslel kombinaci ASUS + AMD. Myslíš, že třeba Toshiba nebo HP jsou značky lepší? Dík moc za každou radu.

Ono ani tak u toho Aceru nejde o kvalitu. I kdyby Acer prodaval ty nejkvalitnejsi kousky, ja bych ho nekoupil. Jde o to, ze i sebelepsi notebook se muze porouchat a ta pravdepodobnost je jen o malo nizsi, nez u tzv. low-end notebooku - nejlevnejsich plastacich. A kdyz se poroucha Acer, nasleduje Acer servis, ktery je opravdu hororem - mnohdy jednu vec opravi a dalsi dve rozbiji. I kdyz je nova rada Gemsotne kvalitnejsi, ja bych se ji vyhnul obloukem, protoze to je stale Acer
Asus je o malinko lepsi, ale presto tyto dve znacky jsou na tom nejhure, pokud si nechces koupit bussines model za 50 000Kc.

Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Jsem na vejšce, takže na koleji je třeba...
Hlavní požadavek je, aby to trochu šlapalo. Radši si připlatim než abych měl notebook, ve kterym než se spustí office, tak jsem si šel udělat kafe. Chci to na internet, office, filmy, fotky...taková ta klasika plus si třeba na koleji zahrát po síti nějakou hru. Ne nějaký nový pecky, ale třeba i starej Unreal 2004, Command and C. generals, Fifu, Warcraft...prostě abych tam nějakou hru taky spustil. Taky bych chtěl aby měl trochu výdrž, ale s tim asi moc počítat nemůžu. Můj původní předpoklad byl koupit si ASUS + AMD dual, aby to právě nebylo moc drahý... Cenová hranice cca 25 tis. Chci to kupovat v mironetu.

Tady nejde o rychlost notebooku. Notebooky, pokud to nejsou nejake vykopavky, tak budou temer stejne rychle 20 000 i 50 000Kc kousky (pokud nepocitame graficky vykon ve hrach. Tady je problem v tom, ze kdyz se i Acer pokazi, das ho do servisu, kde stravi 3 tydny, vrati se ti, zjistis, ze ti tam neco pokazili, tak znova reklamace a takhle muze notebook stravit 3 mesice servisu. A k cemu je kvalitni notebook, kdyz se vasli v servisu.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Hmm...takže nebudem uvažovat ACER. Co bys teda doporučil. HP nebo ASUS? Jaký jsou jiný dobrý značky, když nebudu brát v úvahu třeba drahý DELL? Když tak koukáš na ty moje požadavky, tak když si koupim ntb tak do těch 25 tis zahraju si na tom i nějakou tu hru? Co hry a sdílená grafika? Dík za každou odpověď. Už si to potřebuju objednat a pořád se nemůžu rozhodnout.
Ted poslednich par dnu neresim nic jinyho..mela jsem vybranej ACER Aspire AS5710-102G16 ale někteří mě od něj zrazovali, mám požadavky zhruba stejné jako ty, na net, filmy, hudbu, Word.. klasickej studetnskej, tak jsem pátrala dál a vybrala jsem HP 6710s, záleží jakej chces display, jestli matnej nebo lesklej..
No ne, právěže ten lesklej nemůžu nějak sehnat s těma parametrama co já bych chtěla a navíc v tom mám pěknej zmatek, ale už mám MOŽNÁ vybráno, a byl mi i doporučen http://okcomputers.cz/hp-6710s-gb885ea/d-60420/
Tak už jsem si asi vybral. Můžete doporučit něco lepšího za tyhle peníze??? http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K&CategoryId=3&Shortcut=ASP-GAF1435
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Matnej či leskej...
Lidi co maj matnej si pravidelně stežujou že chtěj leskej s lepšíma barvama a co maj lesklej chtěj ten co má matnej aby z toho neměli zrcadlo
IMHO: Oboje má svoje + i - a dopadne to vždy tak nějak podobně
Lidi co maj matnej si pravidelně stežujou že chtěj leskej s lepšíma barvama a co maj lesklej chtěj ten co má matnej aby z toho neměli zrcadlo
IMHO: Oboje má svoje + i - a dopadne to vždy tak nějak podobně
Live youre life, like it's youre last day... and then die
FSC Amilo Xa 1526: Tur.X2 TL56; 1024MB RAM; 160GB 5400.0; Go7600 256MB; Microsoft VHP; 17"
FSC Amilo Xa 1526: Tur.X2 TL56; 1024MB RAM; 160GB 5400.0; Go7600 256MB; Microsoft VHP; 17"
Zpět na „Jaký vybrat notebook“