Pak kup počítač... 1x za 3 měsíce bych ten pc klidně odtáhl .)
Asus N71JA i5-430m, 4gb RAM (667Mhz) xDD, ATI Mobility 5730... a stejně jsem teho Zaklínače 3 rozjel xD
MSI GE62 6QC-095CZ - Vrácen a vyměněn za:
MSI GE62 6QF-215CZ
sajty píše:Na Alza a TS Bohemia ho mají za 33 990. Já si ho budu muset koupit, to je cena snů za NB s 970M.
Na Alze je stále cena 36990kč.Jinak já mám spoustu práce.Nestíhám skoro nic.Tento rok ve firmě je hektický.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Tak hodinku je puštěný a napíšu na rovinu že takto tichý NTB jsem doma ještě neměl.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
No ovšem se mi z ničeho nic pustil ventilátor na Max.Musel jsem ho deaktivovat v sense.No o víkendu to pořadně otestuji.Zatím.
Tak jsem si doma vydupal,že ho můžu koupit. Teď už jenom čekám,jestli to můžu napsat na firmu nabo ne. Konečně budu mít opravdu herní NB,zítra by měl být doma.
No to bylo keců. Furt člověk šetří jak debil,nic si nekupuje a když jednou za 2 roky chci nový NB,tak je kolem toho takové divadlo. 2 dny byla tichá domácnost.
Dobrý.To já měl doma jednodušší.Vzal jsem totiž přítelkyni do termálů na Slovensko.