technický benzín?
-
- občas něco napíše
technický benzín?
Preji dobrý den vespolek. Právě jsem si zakoupil svůj první počítač v životě. Mý známí mi doporučili takové ty malé přenosné...říká se jim notebooky myslím. Mám ovšem veliké problémy s tou obrazovkou. v práci si ji vždy při obědě zamastím, když si pochutnávám na chlebu s burským máslem co mi připravuje manželka. Doma mám velké množství nevyužitého technického benzínu...mohu jej využít pro čištění té obrazovky? děkuji Pan Lamička
Re: technický benzín?
mr.lamicka píše:Preji dobrý den vespolek. Právě jsem si zakoupil svůj první počítač v životě. Mý známí mi doporučili takové ty malé přenosné...říká se jim notebooky myslím. Mám ovšem veliké problémy s tou obrazovkou. v práci si ji vždy při obědě zamastím, když si pochutnávám na chlebu s burským máslem co mi připravuje manželka. Doma mám velké množství nevyužitého technického benzínu...mohu jej využít pro čištění té obrazovky? děkuji Pan Lamička
Nechápu na co technický benzín, když se dá sehnat spoustu prostředků na čištění plastu. Nevím jestli ti to ten Techn. benzín nezežere...
Re: technický benzín?
mr.lamicka píše:Preji dobrý den vespolek. Právě jsem si zakoupil svůj první počítač v životě. Mý známí mi doporučili takové ty malé přenosné...říká se jim notebooky myslím. Mám ovšem veliké problémy s tou obrazovkou. v práci si ji vždy při obědě zamastím, když si pochutnávám na chlebu s burským máslem co mi připravuje manželka. Doma mám velké množství nevyužitého technického benzínu...mohu jej využít pro čištění té obrazovky? děkuji Pan Lamička
1) benzin zanechava urcitou vrstvicku "mastnoty", lepsi je na odmasteni lih a nejlepsi tetrachlor(ale karcinogenni)
2) benzin a notebook je velmi nevhodna kombinace!
3) existuji specilani cistici prostredky na notebooky - suche uterky, vlhcene uterky, peny..... mozna si udelej fusak z nejaky folie ,kdyz huz nad nim zeresh!!!(mozna i potravinova folie by stacila)
nebo si ho dej dal (z dosahu slintani, prskani) a kup si externi klavesnici..... prece jenom se cisti lip nez notas a pripadne se snaz nahradi novou, totez plati i pro mys.