Dobrý den, po 6 letech opět přišel čas na výběr nového NTB. Bohužel nejsem schopen z nepřeberného množství vybrat ten správný. NTB budu používat na Archicad, renderování, střih videa a nějakou tu hru. Byl bych rád, aby měl notebook co největší výdrž baterie a byl co nejpevnější (pokud možno celohliníkový). Co se týče velikosti, nejsem schopný se rozhodnout zda vzít 13,3" či 15,6". Do této doby jsem měl 15,6" + ext. monitor a nyní bych raději něco kompktnějšího. Cenový strop je kolem cca 30 000 Kč. Prozatím mám vybráno ASUS UX303UB-R4016R. Jedná se o vhodnou volbu? Jak jsou na tom 13" NTB s chlazením vzhledem k 15"?
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
PS: Do této doby jsem vlastnil Acer 5820TG (Intel Core i5 430M, RAM 4GB, ATI Radeon HD 5650 1GB) a nyní bych rád něco silnějšího
Jaký kompaktní NTB na práci i zábavu (cca 30 000 Kč)
-
- občas něco napíše
Pokud to bude hlavní PC, tak bych doporučil spíš větší 15,6" model. Výkon a chlazení bude výrazně lepší než u malých 13".
To Nitro je asi nejlepší volba. Nebo na Alze teď mají zánovní MSI GS60 s podobnými hw parametry, celokovým zpracováním a váhou pod dvě kila.
To Nitro je asi nejlepší volba. Nebo na Alze teď mají zánovní MSI GS60 s podobnými hw parametry, celokovým zpracováním a váhou pod dvě kila.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
-
- občas něco napíše
porovnanie Nitra V15 a Inspironu 7559 http://laptopmedia.com/highlights/acer- ... g/#verdict
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Ten Zenbook s dedikovanou grafikou by s ohledem na každodenní přenášení mohl být vhodnější ne? Samozřejmě na ty hry to nebude taková pecka, ale otázkou je co člověk víc ocení - lepší herní výkon x velikost a hmotnost. Výhodou u Aceru je ještě možnost příplatkové onsite záruky. Asus má možná ještě tu jejich garanci spolehlivost v 1. roce.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“