Poraďte co koupit!

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Vlček
občas něco napíše

Poraďte co koupit!

Příspěvekod Vlček » 03 zář 2007 20:57

Zdravím všechny příznivce IBM,mám R51 a chtěl bych něco lepšího,problém je ovšem v penězích,dal bych dohromady něco přes 20000,takže bych šel do použitého,aspoň s roční zárukou.Chtěl bych aby měl SXGA a nesdílenou grafiku.Nevím jestli se mám poohlížet po t6x,z6x,r6x nebo třeba po T43p.Jak zásadní je rozdíl v procesorech?Chtěl bych si na něm i zahrát hry(samozřejmě starší).Četl jsem o tom,že novější thinkpady nemají IPS displej,nevíte které a jak to poznám?Chtěl bych určitě lepší displej.Díky za odpovědi

CeCo

Příspěvekod CeCo » 03 zář 2007 21:45

Lepsi displej maju Rka do R51 a Tcka, obidva zasadne s 15" SXGA+ alebo QXGA displejom. Vsetko ostatne je TN...

Ale pravdu povediac, do 20000 kc a s 1r zarukou... Neviem neviem.

C

Puppy
guru

Příspěvekod Puppy » 03 zář 2007 23:54

Lepsi displej - dnes uz bez sance. Posledni byl v T60.

Vlček
občas něco napíše

Příspěvekod Vlček » 04 zář 2007 22:35

CeCo píše:Lepsi displej maju Rka do R51 a Tcka, obidva zasadne s 15" SXGA+ alebo QXGA displejom. Vsetko ostatne je TN...

Ale pravdu povediac, do 20000 kc a s 1r zarukou... Neviem neviem.

C

Ja bych dal klidne i 25 tis.,jen bych chtel,aby to za neco stalo.Jen porad nevim ktare maji vic pro a proti.Na velikosti mi nesejde,asi radsi 15" displej,klidne i sirokouhly.Pro me T a R a Z neznamena nijak velky rozdil,ja ho nijak moc neprenasim a z R mam zkusenost,ze je to kvalitni zpracovani.Jde mi hlavne o vykon a o to,ze je to thinkpad(prestizni ovladani-nemohu si vynachvalit) a taky o cenu :)

Zpět na „Jaký vybrat notebook“