Ahoj,
na bazoši jsem si nasel notebook za cca 10 000 ve velmi dobrém stavu atd. Kupující se vyjadruje velmi seriozne a je ochoten podepsat kupni smlouvu, kterou jsme spolu uz pres email predvyplnili. Problem je v tom, ze pri vyplnovani jsem podle rodneho cisla zjistil, ze prodejci je "teprve" 17 let.
Chci se zeptat, jestli 17 lety clovek muze podepsat kupni smlouvu a vubec celkove tento notebook prodat? Aby se napr. nestalo, ze mi jeho otec za 14 dni zazvoni u dveri, ze jeho syn mu prodal notebook. Abych byl nejak pravne chranen.
Predem vsem dekuji za odpovedi a nazory.
Zakoupeni notebooku od sedmnactileteho?
Osobně vždy nakupuji jen anonymně.Zkontroluji funkčnost a koupím či nekoupím.Ale vždy na veřejném místě.Nikoliv doma nebo v kanceláři apod.Kontakt jen na mailu či mobilu.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Přesně jak píše Roman.
Už jsem si přes Sbazar a Bazoš koupil pár telefonů za několik tisíc, ale nikdy mě nenapadlo chtít po tom člověku nějakou smlouvu
Je to prostě bazar, vyzkoušim, funguje, nefunguje,...telefon byl ještě pár měsíců v záruce, takže si ho pak můžu v nejhorším reklamovat sám.
Myslím, že to Ivane moc řešíte...vůbec jste mu neměl sdělovat adresu, pak by na Vás nikdo nepřišel ne?
Na mě vždycky měli ti lidé jen maximálně telefonní číslo a někdy ani to ne, jen jsme se dohodli přes email, že se sejdeme na nějakém veřejném místě v tolik a tolik.
Už jsem si přes Sbazar a Bazoš koupil pár telefonů za několik tisíc, ale nikdy mě nenapadlo chtít po tom člověku nějakou smlouvu
Je to prostě bazar, vyzkoušim, funguje, nefunguje,...telefon byl ještě pár měsíců v záruce, takže si ho pak můžu v nejhorším reklamovat sám.
Myslím, že to Ivane moc řešíte...vůbec jste mu neměl sdělovat adresu, pak by na Vás nikdo nepřišel ne?
Na mě vždycky měli ti lidé jen maximálně telefonní číslo a někdy ani to ne, jen jsme se dohodli přes email, že se sejdeme na nějakém veřejném místě v tolik a tolik.
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Zpět na „Jaký vybrat notebook“