Pískání ThinkPadu, help!!
re
No tak zase tak starý nejsem, vždyť je mi teprve 20.
Včera jsem jel booka vrátit a dneska mi má dojít nový kousek. Pro jistotu jsem se šel přesvědčit do Lenovo centra, a tam R61 nepískal
Takže jsem zvědavý na nový kousek a nezastírám, že to dopadlo asi nejlépe jak mohlo.
Včera jsem jel booka vrátit a dneska mi má dojít nový kousek. Pro jistotu jsem se šel přesvědčit do Lenovo centra, a tam R61 nepískal
Takže jsem zvědavý na nový kousek a nezastírám, že to dopadlo asi nejlépe jak mohlo.
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
re
Hojas tak mám nový kousek doma. A rozdíl oproti staršímu? Už nepíská, totiž píská jen na nejvyšší výkon na baterie, ale píská o hoodně míň...
Mám dotaz, který mě teď trápí. Když si naistaluji nové Visty bez těch prkotin, začne to pískat?? Všimnul jsem si, že když power managment řeším přes ThinkVantage technologii tak notebook už vůbec nepíská. Jenže mám strach, že když dám čistou instalaci a nahážu tam ThinkVantage zpět, tak to začne pískat, protože tomu bude chybět nějaký ovladač, nebo něco jiného. Prosím poraďte...
Mám dotaz, který mě teď trápí. Když si naistaluji nové Visty bez těch prkotin, začne to pískat?? Všimnul jsem si, že když power managment řeším přes ThinkVantage technologii tak notebook už vůbec nepíská. Jenže mám strach, že když dám čistou instalaci a nahážu tam ThinkVantage zpět, tak to začne pískat, protože tomu bude chybět nějaký ovladač, nebo něco jiného. Prosím poraďte...
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
2_guf: ak si pri reinstalle OS nepremazes recovery particiu tak to vzdy mozes vratit do povodneho stavu (factory settings).
ovladace a utilitky ak nemas na hdd a tak sa daju stiahnut zo stranky lenova. najlepsie pouzit utilitky software installer alebo system update ktore najdu najnovsie verzie a len si naklikas co chces stiahnut/instalovat.
ovladace a utilitky ak nemas na hdd a tak sa daju stiahnut zo stranky lenova. najlepsie pouzit utilitky software installer alebo system update ktore najdu najnovsie verzie a len si naklikas co chces stiahnut/instalovat.
Mam tenhle kousek http://lenovo.mironet.cz/lenovo-tp-r61i ... b+dp77419/ a taky píská...přijde mi to hlučnější než HDD či vetráky. Ton je to vysoký a kombinuje pískání a škrčení, něco jako komár...Vracet se mi ho nechce protože jinak se mi nb líbí (muj první).Píská při bězné kancelářině jen občas a je to nepříjemné za uplného ticha. Nesymetrický displej nevadí...
vnímání
Část populace je schopna vnímat radiové vlny přímo jako zvuk, který vzniká v hlavě. Já třeba slyším načítání operační paměti jako pískot. Mikrofonem to nahrát nejde, protože to nejsou zvukové vlny a ostatní to taky neslyší. Pomůže jen měření a spektrální analýza VF a intenzita energie, kterou dané zařízení vyzařuje.
to Guf : a ten první notas jsi zkoušel přeinstalovat ?
ja mam ramku furt na 80%,taky divim se že mi nepřibalil Mironet instalační dvd s Vistama jak vy píšete
ja mam ramku furt na 80%,taky divim se že mi nepřibalil Mironet instalační dvd s Vistama jak vy píšete
LENOVO TP R61i NG18BCV T5250, 1,5 GHz
15.4"" WXGA TFT (1280 x 800) 1 GB (2x512MB) PC2-5300 DDR2 SDRAM, HDD Hitachi 120 GB / 5400
Intel X3100, 256 MB
15.4"" WXGA TFT (1280 x 800) 1 GB (2x512MB) PC2-5300 DDR2 SDRAM, HDD Hitachi 120 GB / 5400
Intel X3100, 256 MB
instalacne dvd
ani ja som nemal isntalacne dvd na visty
dokonca ani manual...
a ze vraj thinkpad .. hmmm..
dokonca ani manual...
a ze vraj thinkpad .. hmmm..
-
- guru
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“