Logitech Anywhere 2
Logitech Anywhere 2
Odesla mi Anywhere 1 a zustal mi po ni jeden prijimac. Zvazuji koupi M705 kvuli vetsim rozmerum, normalnimu stredovemu tlacitku a cene. Zaujala mne ale i Anywhere 2 protoze je skoro stejna jako jednicka a navic ma vestavenou baterii a funguje i na USB. Ma ale vyssi cenu a tu by mohl vyvazit fakt, ze by se mela dat pripojit az ke trem zarizenim. Ma s tim nekdo realni zkusenosti? Predstavuji si to tak, ze ji budu pouzivat primarne se svym notebookem v pracovni a kdyz bude treba prepnu ji na jiny kanal a budu pouzivat s druhym notebookem v obyvaku. Je to tak?
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
Tak nakonec jsem to vyresil, ehm...trochu jinak. Podarilo se mi opravit tu starou Anywhere MX Totizto ve snaze vymenit levy mikrospinac jsem utrhl vodive plosky, na kterych byl napajenej (drzel jak svina a ja nepouzil hlavu). Uz jsem myslel ze je krysa v haji, ale podival jsem se na to jeste jednou. Nasel " zilu" ktera vedla k jedne sloupnute plosce, prasacky ji odhalil, napajel na ni natvrdo cin a posleze napojil novy mikrospinac v cene 14,-! Oprava vzala nejakou tu hodku navic a nebyla nikterak profesionalni. Mys klika jako nova a kdyz si vemu ze jsem uz byl rozhodnuty pro Anywhere MX 2 tak jsem usetril dobrych 1600,- Snad to vydrzi, po par set kliknutich zatim tuk tuk. Nejsem zadny chudak ze bych nemel na novou, ale kdyz vidim po netu jak se vsichni stezuji na nekvalitni "kurvita-levne spinace" tak nechci opet nechat Logitechu vydelat
http://www.filedropper.com/20170208181928
http://www.filedropper.com/20170208181928
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
Neni to tak, ze pres Unifying prijimac jde pripojit jen k jednomu zarizeni a k ostatnim dvoum se uz musi pouzit BT? Ze nejde vzit napr. druhy Unifying prijimac a pouzivat treba dva notebooky a v obou mit jiny prijimac?
Naposledy upravil(a) zivan dne 10 úno 2017 15:43, celkem upraveno 1 x.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Ta myš se dá nastavit pro až 3 usb přijímace. V každém zařízení mám jiný unifying přijímač (jeden např. od klávesnice Logitech) a čudlík na myši mezi nimi přepíná. BT připojení jsem nezkoušel.
Nová mx2 používá ještě menší přijímač, než měla ta v první generaci, ale jsou obousměrně kompatibilní.
Jinak integrovaný aku vnímám jako plus, občas k myši jenom připojím mikroUSB kabel a ona se za chvíli zase na pár týdnů provozu dobije.
Nová mx2 používá ještě menší přijímač, než měla ta v první generaci, ale jsou obousměrně kompatibilní.
Jinak integrovaný aku vnímám jako plus, občas k myši jenom připojím mikroUSB kabel a ona se za chvíli zase na pár týdnů provozu dobije.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
No ja to hledal vsude mozne a nasel jen ze to nefunguje. resp ze funguje pouze s jednym prijimacem na kt.se da pripojit nekolik zarizeni naraz a jine pocitace jen pres BT. Ale kdyz to tvrdis z osobni zkusenosti budu ti verit...kazdopadne jsem rad za usetrene penize