Pozor na to, ze ty Seagaty jsou "nove sindelove" (SMR) disky a umi se chovat jinak, nez klasicke disky, na ktere jsi zvykly.
Ja starsi verzi mam, vydavani divnych zvuku i pri necinnosti jsem si vsimnul uz pri koupi. Pak jsem resil nestihani pri prehravani filmu (vyresilo nastaveni vetsi cache v prehravaci). Do situace, kdy nekolik minut nereaguje jako v recenzi jsem se nastesti nedostal.
Také bych potřeboval poradit s výběrem disku do Lenova.
Jestli 1TB WD Black a nebo jsem narazil na Hitachi Travelstar 7K1000 1TB.
Oba mají 7200rpm, výška je taky 9,5mm.
Hitachi jsou nejlepší HDD na trhu.Dávají se do i do nejdražších herních NTB.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Cti nahore, to neni klasika, ale novinka, ktera ma specificke vlastnosti. Mam takovy disk a tenhle tyden jsem zazil situaci, kdy nahodne zapisy prekrocili interni cache a disk proste prestal par minut reagovat. Ulozeni i maleho souboru na ten disk bylo klidne i na 5 minut...umis si to predstavit treba v praci, kdy mas prezentaci neceho, dojde cache a ty vsem pritomnym reknes, ze se maji jit vycurat, na kafe a na obed a za pul hodiny budeme pokracovat, az s disk odpocine?
Naposledy upravil(a) zivan dne 05 bře 2017 22:45, celkem upraveno 1 x.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
zivan píše:Cti nahore, to neni klasika, ale novinka, ktera ma specificke vlastnosti. Mam takovy disk a tenhle tyden jsem zazil situaci, kdy nahodne zapisy prekrocili interni cache a disk proste prestal par minut reagovat. Ulozeni i maleho souboru na ten disk bylo klidne i na 5 minut...umis si to predstavit treba v praci, kdy mas prezentaci neceho, dojde cache a ty vsem pritomnym reknes, ze se maji jit vycurat, na kafe a na obed a za pul hodiny budeme pokracovat, az s disk odpocine?
Asi jsi měl jen smůlu na kus.
Já mám se Seagate nejlepší zkušenosti. S WD špatné.
@Babis Jak to dopadlo s tou instalací HDD? Na forums.lenovo.com čtu o problému, kdy HDD nejde nainstalovat, protože u varianty s M2 SSD není přitomen rámeček na uchycení HDD a kablík.