Dell Precision M7710 - zapnutí
Dell Precision M7710 - zapnutí
Zdravím Vás, nesetkali jste se někdo s problémem, že při zapnutí notebooku, se rozsvítí kontrolka, je slyšet nabíhání disku, a po cca 2 s. se notebook vypne, a za chvíli (cca zase 2 s.) začne normálně nabíhat. Pokud notebook vypnu a po třeba 1-3 hodinách zapnu, spustí se normálně. Jestli notebook vypnu do hibernace, kdy zůstane otevřený např. Excel, další den notebook zapnu, spustí se s mezivypnutím, tak Excel zahlásí, že byl nestandardně ukončen.... Systém jsem přeinstaloval, spustil všechny možné testy a nic
Dokážete někdo poradit?
Díky
Dokážete někdo poradit?
Díky
no, instalace úplně bezproblémová nebyla. Při čisté instalaci W10 napřed jednotka nebyla vidět a pak jsem asi udělal chybu, že jsem tam dal ovladač od Intelu a ne od Samsungu, takže ve správci zařízení - Řadiče paměťových zařízení - nevidím Samsung NVMe Controller. Disková jednotka je vidět a je správně pojmenována - NVMe Samsung SSD 960, systém funguje svižně, potud je to OK. Problém je, že když nainstaluju Samsung Magician tak tam disk nevidím
Re: Dell Precision M7710 - zapnutí
Původně jsem tam měl RAID ON, které jsem změnil na AHCI. Pak už šlo vnutit mu ovladač od Samsungu.
Re: Dell Precision M7710 - zapnutí
raid on se dvěma ssd by mohlo být fajn : )