Caute, po dlhsej dobe sa obraciam na vas s problémom:
Po vcerajsej aktualizacii W10 mi po prihlaseni naskoci cierna obrazovka s kurzorom a widgetom Comoda. Ide este spustit spravca uloh (ctrl+shift+esc), kde bol pocas prvých restartov velmi aktivny Windows Error reporting...
Nepomaha pokus o nastartovanie prieskumnika (Explorer) ani zakazanie Classic Shell menu.
Pocas zapinania a vypinania obrazovka funguje normalne. Rovnako aj pred prihlasenim a po odhlaseni (Win+L).
Neviete niekto co s tym? Preinstalovavat sa mi zatial akosi nechce. Ak by sa jednalo o problem s ovladacom grafiky, nemal by podla mna nabehnut ani spravca uloh.
Do safe modu som sa zatial nedostal (kvoli casovej tiesni), kedze F8 akosi nefunguje, ale vecer sa o to pokusim inym sposobom.
Linux (Mint 18.1) bezi ako ma.
NB je acer VN7-592G
Vopred vdaka za rady.
Cierna obrazovka s kurzorom po poslednej aktualizacii W10.
"widgetom Comoda" ... myslis ten antivirus?
mas v BIOSu povolene Alt+F10? ... tam by ses pak teoreticky mel dostat k moznosti navratu do stavu pred instalaci aktualizaci
aktulaizoval si uz drive nainstalovane Win 10 nebo z jinych Win na Win 10? ... tam totiz byvaly problemy s grafikou ...
kazdopadne to podle me vypada na problem s ovladacem grafiky
mas v BIOSu povolene Alt+F10? ... tam by ses pak teoreticky mel dostat k moznosti navratu do stavu pred instalaci aktualizaci
aktulaizoval si uz drive nainstalovane Win 10 nebo z jinych Win na Win 10? ... tam totiz byvaly problemy s grafikou ...
kazdopadne to podle me vypada na problem s ovladacem grafiky
Ano ten antivirus.
W10 su cistou instalaciou bez bloatware od Aceru. Doteraz presli vsetkymi aktualizáciami, vratane tych dvoch velkych, bez ujmy. Proste vcera sa aktualizovali nejakou beznou aktualizaciou a takto to dopadlo.
Skusim preinstalovat ovladac grafiky cez safe mode, ale nezda sa mi to, kedze po odhlaseni vsetko funguje ako ma.
W10 su cistou instalaciou bez bloatware od Aceru. Doteraz presli vsetkymi aktualizáciami, vratane tych dvoch velkych, bez ujmy. Proste vcera sa aktualizovali nejakou beznou aktualizaciou a takto to dopadlo.
Skusim preinstalovat ovladac grafiky cez safe mode, ale nezda sa mi to, kedze po odhlaseni vsetko funguje ako ma.
Re: Cierna obrazovka s kurzorom po poslednej aktualizacii W10.
Takze, moze za to Comodo + posledny update od Microsoftu. Problem sa vyskytol aj po cistej instalacii...
A uplne "najlepsie" je ze hadze error pri pokuse o odinstalovanie v Safe Mode.
https://forums.comodo.com/news-announce ... 928.0.html
Riesenie teda zatial nie je.
A uplne "najlepsie" je ze hadze error pri pokuse o odinstalovanie v Safe Mode.
https://forums.comodo.com/news-announce ... 928.0.html
Riesenie teda zatial nie je.
vida ... teď když to tak píšeš, dochází mi, že vlastně to jak vyskakoval jeho widget naznačovalo, že grafika jede ...
co je to za antivirus? o tom slyším poprve
Comodo Internet Security - az do dnesnych dni vacsinou bezproblemovy (free aj pre firmy) bezpecnostny balik.
Kedysi davno mali problem, ze aktualizacia virusovej databazy vytazovala CPU na 100%. Teraz sa zda ze maju chybu pol na pol s MS.
Kedysi davno mali problem, ze aktualizacia virusovej databazy vytazovala CPU na 100%. Teraz sa zda ze maju chybu pol na pol s MS.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“