Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Nitro je kvalitní NTB.Jinak některé modely se k nám vůbec nedostanou do prodeje.Bohužel.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
vladick píše:Děkuji za všechny rady a názory, rozhodl jsem se, že vezmu Dell, ověřím životnost baterie a snad to bude ok. Volal jsem do CZC a mnou vybraný model má naštěstí bílou klávesnici, takže další plus. Ještě jeden dotaz... měl bych na novém ntb zkusit zátěžové testy, abych viděl, jestli je můj konkrétní kus v pořádku? Neškodí notebookům benchmarky? A je někde nějaký obecný návod na to, jak "zajet" nový noťas? Díky, vaše pomoc mi pomohla!
Nakonec jsem vzal Asus s 1060 a mel bych dotaz. To, ze se notebook dost zahriva, s tim jsem pocital. Ale trochu me vyvadi z miry celkem vysoka hlucnost v zatezi. Je ta hlucnost bezna u vsech techto "levnejsich" notebooku se slusnou grafikou a procesorem? Nejak jsem nebyl schopny najit alternativu krome Predatora ktereho ale nechci.
Jasně.Tiché ntb jsou jen msi gt,asusy g a predatory.Vše ostatni jsou vysavače.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3