Dobrý den,
Potřeboval bych poradit, sháním nový-náhradní stroj za původní, který byl odcizen. Jednalo se o MacbookPro 15 i7 2.7, 16GbRam, 1tb ssd, Intel Iris 1,5Gb + AMD 2Gb. Nechci kupovat nový modely kvůli portům, pracuji v různém prostředí kde jsou externí monitory, projektory atd. a často cestuji.
Co dělám: Grafický Design & Video Postprodukce
V čem dělám: Adobe Creative Suite PS, AI, ID, AE, PR, Finalcut
Co požaduji: 16GbRam- pokud možno upgradable, Dedikovaný GPU aspon 2GB, Baterie +/- 8H, Non-Touch displeje, skladný pokud možno pevný šasi podobně jako MBP, rad bych se vyhnul plastů.
Nevadí mi Windows ani MAC.
Nemohu najít v čr Reseller, který by měl model 2015 v podobném konfiguraci. Rád bych se vyhnul bazarům, i když mi byl doporučován macbookarna, po návštěvě jsem zjistil, že jsou repasované, anebo použité koupeno přes ebay, amazone atd. nemám jím to za zlé.
Byl mi doporučován tyhle 2 modely bez touch.
XPS 15 960 (kolega ho vlastní s výkonem je spokojený, ALE má špatně umístěný webkameru, a hodně se zachytává otisky prstu )
Razer Blade (o tom nic moc nevím)
Děkuji za rady.
Pracovní notebook do 50k
Re: Pracovní notebook do 50k
chápu to správně, že sháníš 2 roky starý notebook, ale aby byl nepoužitý?
Zni to blbe, ale je to tak. Jsou eshopy i Resellery, ktery stale maji ve sklade model 2015 a furt to prodavaji. Ja akorat nemohu najit masinu s podobnou konfiguraci.
a jaké porty konkrétně potřebuješ? je i hafo nových notebooků s portama, tedy kromě applů : )
usb 3, hdmi, thunderbolt, anebo slot pro sd kartu. Prostre pro cloveka co dela s medii jako ja, je to dulezity nemusim tahat sebou nekolik redukci atd. muze se stat ze redukci nekde zapomenes anebo prestane slouzit. Dalsi vec je usb-c chapu ze apple mysli do budoucna, ALE tech monitoru s usb-c portem je zatim malo a drahy. Bezne ve studia je nemaji. Prostre od modelu 2016 apple to nevychytal.
https://www.czc.cz/notebooky/produkty#q ... 0881482=t1
nastavil sem filtr na HDMI a Thunderbolt, USB 3 a SD slot maj skoro všechny dnešní notebooky, stačí si jen vybrat
nastavil sem filtr na HDMI a Thunderbolt, USB 3 a SD slot maj skoro všechny dnešní notebooky, stačí si jen vybrat
Pokud jsi spokojeny s mAcem, nevyresila by to tato jedna redukce: http://www.istyle.eu/cz/satechi-usb-c-h ... ibrny.html ?
pěkný a kupodivu i levnější než TB3 docky od PC výrobců : o
ja jsem nakonec zajel k sousedum do nemecka pro model 2017 dostal jsem jako u nas v applestore sluchatka zdarma a sjednal jsem slevu pres ISIC a dostal jsem jeste magic mouse. U nas jsem zkousel smlouvat a ani nahodou. Vybral jsem 15" a kdyz dosel na redukci tak normalne v prodejne APPLESTORE mi odkazal jeden pracovnik na aliexpress rikal ze tohle je presne co potrebuju a je to levnejsi a maji vice portu, cituji "sice je to cinsky scheiss, ale tak kupte treba 2x at vam to vydrzi "
Takze diky za pomoc a prosil bych o lock
Kód: Vybrat vše
https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=708032&initiative_id=AS_20170818052538&SearchText=usb-c
Takze diky za pomoc a prosil bych o lock
Zpět na „Jaký vybrat notebook“