Ja mam presne tuhle verzi
http://elektronet.ekatalog.biz/zbozi/le ... ?p=z:99489 akorat misto toho RAM modulu 512MB sem si koupil 2x1024MB ...co na nej rict... hmm...neco sem tu uz napsal, to sou takove ty pocity po osahani. Napr. me ale zklamal disk, mam uvnitr Fujitsu disk a je docela slyset a obcas se ozve i sam od sebe, ale to zalezi kus od kusu... muze tam byt jiny, zalezi od koho zrovna byla dodavka a z jakych komponent ho sestavili, pri trose stesti tam muze byt kvalitni kus. Chlazeni je v pohode, pri spusteni OS mam na CPU tak cca 43°C a pri nenarocne praci s podtaktovanym CPU a moznosti se dobre chladit (ze se nedusi o prosteradlo na posteli napriklad

) ma cca 48°C. To je nejcastejsi provozni hodnota... bohuzel pri asi 50°C vetracek zrychli aby stale udrzoval teplotu nizko, takze se tedy obcas ozve... jinak v klidu fouka prumerne, slyset to je, ale pri praci to nevnimam, ale fouka furt, coz je docela mrzute... maximum sem na CPU videl 69°C, to sem neco hral a myslim ze mi pritom mozna jeste lezel na posteli... Dal treba ten displej... jak sem uz psal, nic extra... ty pozorovaci uhly jsou docela bidny, ale to je u nej tak vse, jinak je relativne dobry... tohle je ale nestesti u vetsiny notesu, takze to nema moc cenu resit. Dale me ale potesilo zpracovani LED diodoveho panelu pro ukazani napajeni,zapnuteho wifi,bt a rezimu spanku, je to ten vyrez na sasi co je pod pod touchpadem... ze predu notesu
http://elektronet.ekatalog.biz/katalog/ ... 15W_01.jpg Je to prehledny interface s obrazky, ktere sviti v pripade aktivity dane cinnosti, kamarad ke me prisel s VBI FL90 a zkousel u me wifi a kdyz wifi zapl nebyl sem schopen poznat jestli ji ma zaplou protoze mu tam svitilo nekolik nic nerikajicich barevnych diod, popisky byli nejspis nekde primo u toho male. To me privadi k tomu, ze N100 ma vsechny porty co ma po pobocich oznacene zeshora na zakladne(je to videt na tom obrazku, akorat ze tento ma AJ klavesnici). Celkove design N100 je nezvykli, narozdil od ruznych notebooku ma takovy celistvy a robustni dojem v zavrenem stavu. To sem se rozepsal, uf... kdybys mel nejaky konkretni otazky, tak se klidne ptej..
btw: tenhle model nema webkameru, ani ctecku otisku prstu