Tak ubehlo ďalších pár dní používania notebooku, môžem skonštatovať o.i. najmä, že:
Touchpad je veľmi dobrý, ak nie najlepší aký som kedy mal. Plocha je veľmi jemná, reaguje veľmi presne a obe jeho tlačidla majú skvelú, mechanickú spätnú väzbu po celej ploche.
S klávesnicou sa píše tiež príjemne, mechanická spätná väzba je celkom návyková, trochu to kazí to debilné rozloženie niektorých kláves. Mne stále vadí najmä tá numerická nula..
Zvuk - s Nahimicom dosť sklamanie, ten už je z booku preč, "kúpil" som si prémiovú verziu FXsound (no vážne by som kúpil, ale 25 doláčov za 6 megabajtov?), nastavil EQ a basovú zložku, no a ten book dostal úplne iný, lepší rozsah zvuku z repro. Teraz je to aspoň na úrovni Dellu 7720 SE, dá sa vlastne povedať, že navyše o čosi čistejšie a určite hlasnejšie.
GPU a CPU - GPU počas hrania nemá problém držať aj dlhodobý boost v každej hre okolo 1900MHz na jadre (záleži od pretaktovania) pri teplotách s ručne naladeným (tichším) profilom ventilátoru do 85 stupňov. Pamäte pretaktované z 10000 na 11000 MHz. CPU sa tiež pri žiadnej hre nepodtaktuje z dôvodu teploty, takty sa v hrách držia stabilne, a ak sa znížia v nejakej hre, tak pri profile comfort v dragon centre je to z dôvodu nevyužitia plného taktu aktuálnou hrou. Pri vyšších profiloch to potom stabilne ide na tých 6x 3.9 GHz.
Pamäte - Samsung 2x16GB defaultne 2666 Mhz pri časovaní CL19 2T, manuálne v biose nastavené pre lepší pocit CL17 1T, niekoľko dní stabilné, otestované.
Displej - TNko, mohlo by to mať lepšiu vyššiu maximálnu svetlosť, najmä cez deň, ak do izby svieti svetlo, vtedy by sa to hodilo. G-sync funguje tak dobre ako má, 120 Hz je návykových, raz darmo.
Farby na TNko naozaj veľmi dobré, avšak na iPSka sa to nechytá.
Dá sa povedať, že všetky softwerové problémy odstránené, s veľkými obavami som windows nechal aktualizovať na verziu 1803, teda tú najaktuálnejšiu z tohto mesiaca, ale okrem touchpadu, kedy mi zas dal novší ovládač a postupom ktorým som tu popísal som potom iba zas vrátil starý, tak inak nič, žiadne problémy, všetko funguje ako má a ako si predstavujem.
Ak by Vás ešte niečo zaujímalo, pýtajte sa.