IBM T60
IBM T60
Prave jsem koupil Tento notebook:
IBM/Lenovo ThinkPad T60
Intel Pentium Mobile Dual Core T2500 2GHz
2GB RAM DDR2
100GB 5400rpm HDD
14.1in 1400x1050 LCD
128MB ATI Radeon X1400,
CDRW/DVDRW Panasonic
Intel 802.11abg wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet,
Secure chip
6c Li-Ion batt
WinXP Pro
Mezinarodni zaruka 3 roky
Novy nerozbaleny
Zajima me co si o tomto kusu myslite, jakou ma odolnost, realny vykon, jak jste s nim spokojeni, co se vam na nem nelibi, na co se mam pripravit, cim budu nemile prekvapen atd...
+ dotaz: Jakmile notebook zapnu, kdy me privita dialog o moznosti vytvoreni zalohy windows na DVD, pripadne co delat kdyz me neprivita... diky za vsechny poznamky a rady..
IBM/Lenovo ThinkPad T60
Intel Pentium Mobile Dual Core T2500 2GHz
2GB RAM DDR2
100GB 5400rpm HDD
14.1in 1400x1050 LCD
128MB ATI Radeon X1400,
CDRW/DVDRW Panasonic
Intel 802.11abg wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet,
Secure chip
6c Li-Ion batt
WinXP Pro
Mezinarodni zaruka 3 roky
Novy nerozbaleny
Zajima me co si o tomto kusu myslite, jakou ma odolnost, realny vykon, jak jste s nim spokojeni, co se vam na nem nelibi, na co se mam pripravit, cim budu nemile prekvapen atd...
+ dotaz: Jakmile notebook zapnu, kdy me privita dialog o moznosti vytvoreni zalohy windows na DVD, pripadne co delat kdyz me neprivita... diky za vsechny poznamky a rady..
Re: IBM T60
Kvalitou displejeD2MAC píše:cim budu nemile prekvapen
Re: IBM T60
No, to jsem zvedav, zatim stale mam IBM T40 s displayem 14" 1024x768...
bude na tom ten display stejne jako u moji T40, snad ne, cetl jsem ze displaye i ve 14" SXGA+ sou na tom o neco lepe nez XGA, snad je to pravda...
bude na tom ten display stejne jako u moji T40, snad ne, cetl jsem ze displaye i ve 14" SXGA+ sou na tom o neco lepe nez XGA, snad je to pravda...
Display
Aha, takze opet misto cerne seda, zadne pozovaci uhly a takove nebarevne barvy jako na T40, no asi to budu muset prezit, jelikou 15" uz je prece jen vetsi a tezsi a ja notebook vpodstate kazdy den nekde nosim a casto pouzivam na baterie ...
-
- guru
Ono ani SXGA+ v 15" R60 není žádná sláva Teď to porovnávám s HP 6710b s WXGA displejem a je to jak nebe a dudy HP má mnohem vyšší jas (přibližně polovina jasu = max.u ThinkPadu) a celkově živější barvy. Šedá místo černé a nerovnoměrné podsvícení (dole více) je u obou, pozorovací úhly má HP možná trošku větší.
IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
Display
No Jak vidim, jediny normalni display je 15" IPS nebo S-IPS v T-series, sony a nektere sice maji hezke displaye ale uz nemaji takovou superodolnost jako IBM T...
No, mel jsem acera aspire 5100 za par korun a ten display byl hezci nez u T40, ale na druhou stranu clovek se boji ze se mu ten acer v ruce rozpadne nebo ze se neco odpali, treba motheboard, HDD nebo DVD...
No, mel jsem acera aspire 5100 za par korun a ten display byl hezci nez u T40, ale na druhou stranu clovek se boji ze se mu ten acer v ruce rozpadne nebo ze se neco odpali, treba motheboard, HDD nebo DVD...
Taky ze tak premyslim, jiny stroj nez thinkpad bych si zatim nikdy nekoupil, pouzivam ho hlavne na tvorbu hudby, proramovani, web, praci, strih videa, zvukovy zaznamnik a obcas nejaky ten film, a dost casto ho prenasim, takze ani nemam moc na vyber, ale prece jen neustale otacet notebook pri kazdem pohybu hlavou ( nevidel jsem ze by nekdo vydrzel strnule hledet z jedne polohy 2 hodiny bez pohybu )
Nastesti nejsem grafik, takze to nejak preziju a za tu kvalitu to stoji...
Nastesti nejsem grafik, takze to nejak preziju a za tu kvalitu to stoji...
Odolnost
A jak je T60 s 14" LCD na tom s odolnosti oproti T40" s 14" LCD...
T40 je po neustalem intenzivnim 3-letem pouzivani jako nova, klouby pevne drzi, nic se nikde neprohyba ani nevrze, vse pevne, skoro jako nove...
Predpokladam ze T60 na tom bude stejne tak...ze mi taky ty 3 nebo 4 roky vydrzi...
T40 je po neustalem intenzivnim 3-letem pouzivani jako nova, klouby pevne drzi, nic se nikde neprohyba ani nevrze, vse pevne, skoro jako nove...
Predpokladam ze T60 na tom bude stejne tak...ze mi taky ty 3 nebo 4 roky vydrzi...
Na zahranicnich forech se pise, ze se 60-ky maji spatne klouby a to se projevuje uz po nekolika mesicich. Tady je odkaz na srovnani T60-T43: http://www.youtube.com/watch?v=Y8QR2SxNDGY
rys píše:Na zahranicnich forech se pise, ze se 60-ky maji spatne klouby a to se projevuje uz po nekolika mesicich. Tady je odkaz na srovnani T60-T43: http://www.youtube.com/watch?v=Y8QR2SxNDGY
Porovnává řadu T a R ..... což je blbost... podívej se na "víko" u Rka a Tčka...
Lenovo ThinkPad X300 - 6478-14G "AIR"
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“