Hp dv6 problem s vga
Hp dv6 problem s vga
Zdravim
Mam uz nejakou dobu hp dv6 s core i5[model intel hd 4500 spolu s ati 5470M] muj problem spociva v tom ze pokud je stroj v provozu tak se nahodne dockam hlasky,graficky ovladac prestal reagovat a musel byt obnoven,predpokladam ta atina ma uz pomalu dost.Otazka je jestli by nesla vypnout v biosu a fungovat jenom na ten intel hd
core i5 2.4ghz 4gb ram/500gb disk/dwd-rw kupovane v roce 2011
Mam uz nejakou dobu hp dv6 s core i5[model intel hd 4500 spolu s ati 5470M] muj problem spociva v tom ze pokud je stroj v provozu tak se nahodne dockam hlasky,graficky ovladac prestal reagovat a musel byt obnoven,predpokladam ta atina ma uz pomalu dost.Otazka je jestli by nesla vypnout v biosu a fungovat jenom na ten intel hd
core i5 2.4ghz 4gb ram/500gb disk/dwd-rw kupovane v roce 2011
Re: Hp dv6 problem s vga
těžýko říct takhle z fleku, do BIOSu si se díval?
ted pres vykend jsem praci,mrknu na prysti tyden,ale obavam ze stejne me porizeni novejsiho stroje stejne nemine
tohle byl vystaveny kus a kdyz jsem ho koupil uz mel minimalne 12 mesicu nabehano,pocitam ze by se z nej dalo pouzit hardisk,mozna cpu a pameti ..
tohle byl vystaveny kus a kdyz jsem ho koupil uz mel minimalne 12 mesicu nabehano,pocitam ze by se z nej dalo pouzit hardisk,mozna cpu a pameti ..
http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i5/I ... 119AI.html
je v tom tenhle procesor samostatna intel hd neni mozno v setupu zvolit
je v tom tenhle procesor samostatna intel hd neni mozno v setupu zvolit
"Správce zařízení" ukazuje kolik grafik? ... pokud dvě, lze jednu zakázat tam
Jestli to haze hlasku ve Win, tak bude asi problem s integrovanou. Kdyz ji zakazes, tak ti notebook nenabehne po restartu.
Asus ROG Strix G18
integrovanou chce pouzivat, dedikovanou zakazat
vycházím z poslední věty, prvního odstavce, zakládajícího příspěvku
Problem je uz v samotne definici "kdyz je stroj v provozu".
ATI je pouze akcelerator a vetsinu casu bezi Intel.
ATI je pouze akcelerator a vetsinu casu bezi Intel.
Asus ROG Strix G18
což podle mě znamená jen konstatování ve smyslu "když je zapnutý" : )
podle mne je problem v ati c.c.c [ovldac ati prestal odpovidat a byl obnoven]to je podle me ta hlaska,skusim si stahnout novejsi verzi ovladacu jestli to pomuze,neni nahodou k dispozici diag. utilitka od vyrobce?
ATi v tomhle stoji za starou bačkoru : |
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“