Notebook pro důchodce SSD, 15k
Notebook pro důchodce SSD, 15k
Dobrý den,
potřebovala bych poradit s výběrem notebooku pro tchýni. Bude sloužit především k prohlížení internetu, občas sledování videí na YouTube a prohlížení fotek. Chce menší- takže 13" max 14" úhlopříčku. Mé požadavky SSD stačí 128 GB, když to půjde podsvícená klávesnice, a vstup na SD karty, slušná výdrž baterky např. 5 hodin. Cenově +- 15 000 Kč.
Předem díky.
potřebovala bych poradit s výběrem notebooku pro tchýni. Bude sloužit především k prohlížení internetu, občas sledování videí na YouTube a prohlížení fotek. Chce menší- takže 13" max 14" úhlopříčku. Mé požadavky SSD stačí 128 GB, když to půjde podsvícená klávesnice, a vstup na SD karty, slušná výdrž baterky např. 5 hodin. Cenově +- 15 000 Kč.
Předem díky.
Re: Notebook pro důchodce SSD, 15k
Ano. Doteď měla pouze tablet 11", velký nechce.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Já vím, ale prostě 15"ku nechce... nemá ho ani nikde na stole. Jen uložený v obýváku a když se chce na něco podívat, vezme si ho na klín
orgasmic
Protože se jí rozbil. Je tady pomoc s výběrem notebooku dle požadavků nebo se tady řeší proč vůbec někdo chce notebook. Moc nechápu.....
Protože se jí rozbil. Je tady pomoc s výběrem notebooku dle požadavků nebo se tady řeší proč vůbec někdo chce notebook. Moc nechápu.....
orgasmic miluje tablety
ten Swift 3, viz odkaz výše, je dobrá volba
ten Swift 3, viz odkaz výše, je dobrá volba
Protoze spousta lidi nevi, co vlastne chce.
Jestli byla spokojena s tabletem a evidentne nebude vyuzivat klasickou koncepci dle pozadavku, tak nez maly nb, tak radeji lepsi tablet, kort kdyz ji to vyhovovalo.
Maly nb nebude tak komfortni na jeji pouziti.
Jinak ten Swift je dobra volba.
Jestli byla spokojena s tabletem a evidentne nebude vyuzivat klasickou koncepci dle pozadavku, tak nez maly nb, tak radeji lepsi tablet, kort kdyz ji to vyhovovalo.
Maly nb nebude tak komfortni na jeji pouziti.
Jinak ten Swift je dobra volba.
Asus ROG Strix G18
no vidis a me proste vic vyhovuje notebook nez tablet, tablet sem mel moznost pouzivat, veli se mi jeden doma, ale notebook je proste prektictejsi, i na konzum, polozim si ho kam chci, nastavim si LCD do uhlu jakej chci a mam volne ruce
kdyz uz "tablet" tak mi dava vetsi smysl otocnej notebook
kdyz uz "tablet" tak mi dava vetsi smysl otocnej notebook
Na cesty beru zásadně Ipad Pro.Váha 0.5kg a výdrž 12 hodin.Který NTB toto umí?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
pro mě je na cestách důležitá především normální klávesnice, i 1.5 kg je furt pohoda a i výdrž bohatě stačí do 6 hod
záleží jestli to máš na práci nebo zábavu
záleží jestli to máš na práci nebo zábavu
Jen konzumace obsahu.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“