Toshiba satellite a200-1Mi (popř. 1m8)
Toshiba satellite a200-1Mi (popř. 1m8)
Půjde na ní hrát i nové DX10 hry?
specifikace:
* Typ procesoru: Intel Core 2 Duo
* Frekvence procesoru [MHz]: 2000
Displej/Grafika:
* Typ displeje: WXGA
* Rozlišení displeje: 1280 x 800
* Grafická karta: ATI Mobility Radeon HD 2600
* Úhlopříčka displeje [palce]: 15,4
Optická mechanika/Pevný disk:
* Optická mechanika: DVD±RW/RAM DL
* Velikost pevného disku [GB]: 250
Operační paměť:
* Operační paměť: DDR2
* Velikost operační paměti [MB]: 2048
Komunikace:
* Modem
* WLAN
* Typ síťové karty: 10/100
Rozhraní:
* USB
* TV Out
* Modem
* LAN
* WLAN
* FireWire
* Bluetooth
* Webkamera
* Rozšiřující slot: ExpressCard
Hmotnost a výdrž na baterie:
* Hmotnost (může se lišit podle konfigurace) [kg]: 2,72
P.S. A co se týče disku, mám doma klasické PC a to, co mě NEJVÍC sere, je, když mi zamrzne komp nebo se seká, píše mi to kraficky vytížení 100% CPU a svítí kontrolka swapování disku a slyším, jak ta kur*a šrotí a šrotí a vše se seká ....
snad to tenhle disk dělat nebude
specifikace:
* Typ procesoru: Intel Core 2 Duo
* Frekvence procesoru [MHz]: 2000
Displej/Grafika:
* Typ displeje: WXGA
* Rozlišení displeje: 1280 x 800
* Grafická karta: ATI Mobility Radeon HD 2600
* Úhlopříčka displeje [palce]: 15,4
Optická mechanika/Pevný disk:
* Optická mechanika: DVD±RW/RAM DL
* Velikost pevného disku [GB]: 250
Operační paměť:
* Operační paměť: DDR2
* Velikost operační paměti [MB]: 2048
Komunikace:
* Modem
* WLAN
* Typ síťové karty: 10/100
Rozhraní:
* USB
* TV Out
* Modem
* LAN
* WLAN
* FireWire
* Bluetooth
* Webkamera
* Rozšiřující slot: ExpressCard
Hmotnost a výdrž na baterie:
* Hmotnost (může se lišit podle konfigurace) [kg]: 2,72
P.S. A co se týče disku, mám doma klasické PC a to, co mě NEJVÍC sere, je, když mi zamrzne komp nebo se seká, píše mi to kraficky vytížení 100% CPU a svítí kontrolka swapování disku a slyším, jak ta kur*a šrotí a šrotí a vše se seká ....
snad to tenhle disk dělat nebude
Toshiba Satellite A200
Hele CPU, RAM i grafika Radeon HD2600 dle mě stačí na hodně Problém je, kde tyhle noťase seženeš. Koukal jsem na CzechComputer nebo Alzu a jiný e-shopy, ale všude "dodací lhůta: NEZNÁMÁ"!! Mě by se zamlouval Satellite A200-1BJ! Nevíš, kde by se dal sehnat? Díky!
re
Dneska sem tam taky volal. Je pry na ceste a dle odhadu by do 10 dnu, mel byt k dostani. Na jakych obchodech se objevi vsak neni presne znamo, pac urcite jich neprijde milion... Takze nezbyva nez checkovat weby kolem 14-15.9
Nevim, radeji bych si koupil Toshibu, verim tomu vic nez Aceru. Pac co koluje za zvesti ohledne reklamaci Acer kolabuje...verim ze toshiba bude o neco kvalitnejsi,zas se ale obavam ATiny, tady bych zase dal prednost radeji Aceru s GeForcem. Doufam,ze se do 10dnu objevi na netu,pokud ne objednam si Acer.
akurat pozeram ze v niektorych slovenskych obchodoch je A200-1MI aj A200-1M8 skladom
- ma ju niekto? je tam 1x1gb ram alebo 2x512?
- aku ramku do toshibi na rozsirenie? - kingstone, corshair alebo nieco ine?
- no a potom by ma este zaujimalo ako je na tom s teplotami..ci sa neprehrieva
- kolko otackovy je tam disk? nikde nepise. a na jedne ru-stranke som vygooglil ze 1M8 na 4200ot/min disk
- ma ju niekto? je tam 1x1gb ram alebo 2x512?
- aku ramku do toshibi na rozsirenie? - kingstone, corshair alebo nieco ine?
- no a potom by ma este zaujimalo ako je na tom s teplotami..ci sa neprehrieva
- kolko otackovy je tam disk? nikde nepise. a na jedne ru-stranke som vygooglil ze 1M8 na 4200ot/min disk
Normalne 1 giga v celku, pak muzes uplne v klidu prikoupit dalsi ram a vykon zdvojnasobit Jeste se chci zeptat, nevite nahodou jestli na tomhle notebooku TOSHIBA Satellite A200-1M8 pobezi budouci hra GTA 4
http://youtube.com/watch?v=I7lScdzAFeo ???
Jako ze San Andreas mi pobezi bez problemu, to je jasne, ale mam strach, ze uz toto nerozjedu
Diky za odpoved, jinak v alze se da poridit za 28 a neco, kdyz se slevni na 28 , tak ho vezmu.
http://www.alza.cz/notebook-toshiba-sat ... d79340.htm
http://youtube.com/watch?v=I7lScdzAFeo ???
Jako ze San Andreas mi pobezi bez problemu, to je jasne, ale mam strach, ze uz toto nerozjedu
Diky za odpoved, jinak v alze se da poridit za 28 a neco, kdyz se slevni na 28 , tak ho vezmu.
http://www.alza.cz/notebook-toshiba-sat ... d79340.htm
Podle me to je blbost, nemohou prece ochudit PC hrace o tohle! Nerikam, ze to treba nevyjde pozdej,o takove 3 mesice, ale ze by se to na PC neobjevilo vubec! To se mi nezda, alespon teda doufam. Hlavne kvuli tomu si ten notas chci koupit, ze ma vykonnou grafarnu. Uz nekolik mesicu jsem byl rozhodnuty pro Toshibu a200-14D, ale kdyz ted vydali notebooky s Radionama, to by byl hrich to nekoupit Pro takovou grafiku prekousnu i tech 5 litru navic. Jako vrazet 35 tisic do nejakeho lepsiho modelu 1Mi, to uz je nad moje sily, k tomu se mi nezda, ze by byl o tolik vykonnejsi!