Herní notebook do 50 tisíc.
Re: Herní notebook do 50 tisíc.
Budeš snad spokojený.Jediné co mě tam vadilo je že ty plasty mohly být kvalitnější.Ale jinak je to solidní model herního NTB.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
se pka poděl o dojmy a zkušenosti
Tak mám ho od středy. Zatím nebyl moc čas na test, jelikož mám právě středa a čtvrtek noční. Zatím jsem si nainstaloval Witcher 3 a Assassins Creed Odyssey a překvapil mě výkon. Obě hry vše na max. a u Witchera cca 80 FPS a u Assassina cca 65 FPS. Dále jeho tichost u hraní těchto her. Co mi zatím vadí a nevím jak vypnout je ten divný zvuk při startu notebooku. Jde to nějak vypnout? Jinak pořádně budu testovat o víkendu, to mám volno. Ale po těch prvních dvou dnech to vypadá na luxusní mašinu.
pokud jde úvodní zvuk vypnout, tak jedině v BIOSu ... obávám se ale, že to zůstane nutným zlem, které budeš muset trpět : ) ... ještě to lze řešit "Režimem spánku" namísto "Vypínání" ...
Jakou konfiguraci jsi zvolil? Intel, nebo AMD? Já mám stejný notebook s Ryzenem a maximální spokojenost. Ten zvuk lze vypnout v Biosu. To byla první věc, co jsem vypínal.
Mám sestavu s Intelem. Už jsem si ten zvuk taky vypnul. Jinak jsem také maximálně spokojen. Ten výkon je opravdu brutální...Jsem rád, že jste mě ukecali a vzal jsem toho Predatora místo toho MSI.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“