![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Výkon
Hry pro mě nejsou prioritou (proto také opět uvažuji o business řadě), ale přesto potřebuji o něco vyšší výkon než než posledně. Ve škole kupříkladu pracujeme s 3D grafikou (program Cinema 4D), a zajímalo by mě, zdali (a o kolik) bude ten nový výkonnější. U renderingu bude rozdíl určitě jasný (C2D strší Sempron do kapsy), ale spíše mne zajímá real-time 3D preview okno. Protože ta Intel integrovaná grafika je sice lepší, ale zároveň má noťas mnohem vyšší rozlišení. Nerad bych, aby to bylo ve finále ještě pomalejší
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Displej
To je další věc. Rozlišení je WSXGA+ (čili 1680 x 1050), a mě to přijde obrovské. Starý dobrý nx6125 má 1024x768 a z téměř trojnásobného počtu bodů mám trochu obavy. Jednak tím, že se to podepíše na výkonu, a druhak tím, že tam budou blechy (surfování po netu na 1600*1200 není moc cool ani na 20'' monitoru). No a také to bude můj první wide screen, takže další porce obav
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mno a to je asi zatím vše. Zaregistroval jsem problémy s hlučným chlazením, ale ty už jsou snad vyřešené. Předem moc díky za odpovědi.
Honza