Acery

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Flap

Acery

Příspěvekod Flap » 10 zář 2007 15:54

Doufam ze tu to tema nikde neni jestli ano omlouvam se ale nenasel jsem ho.

Co si o nich myslite? Ja jsem nikde nenasel moc chvaly ale jsou levne a premyslim ze bych si poridil ale nekde jsem tu videl ze 1/3 vsech jde do opravy tak to me trochu odradilo. Nepolepsili se treba? A jsou ty poruchy zavazne a da se tomu predejit spravnym pouzivanim alespon castecne?

roman3
píše často

Příspěvekod roman3 » 10 zář 2007 16:13

ja mam acer uz vyse 2 rokov a v oprave bol 3 krat... 1x bol vadny disk, 1x prasknute panty, 1x vysuchany plast okolo klavesnice (vypadalo to hrozne, a ked je vymena zadarmo, no nedaj to do opravy ;) )... zakazdym bol NB doma do 10 dni vratane cesty tam aj spat zo Slovenska... samotna oprava trvala 1 alebo 2 dni

Flap

Příspěvekod Flap » 10 zář 2007 19:01

No asi se nenajde nikdo kdo by s nim mel dobre zkusenosti :(

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 10 zář 2007 21:46

Ale najde. Mame doma 2 (oba zo serie TrvavelMate). Jeden ma asi 6 rokov a druhy bude mat v decembri 3. Ak si odmyslim ze na tom 6 rocnom sa pokazil jeden reprak po nie velmi peknom naraze o policku :P nie su s nimi ziadne problemy. Na tom druhom sa sice osuchali nalepky a trosku farba z laveho tlacidla touchpadu, ale to je myslim, ze nic pri kazdodennom niekolkohodinovom pouzivani.
Zrovna zajtra mi dojde treti (Aspire 5720G), takze aspon niekto je s nim spokojny :)

crow
občas něco napíše

Příspěvekod crow » 11 zář 2007 05:57

No ja mam 5671A a po roce jsem ho reklamoval kvuli vrcicimu vetraku a jednomu nefunkcnimu USB portu, ktery ale nefungoval uz od doby co jsem NB koupil :) Reklamace sice probehla bez problemu (vymenili celou desku), ale jake bylo moje prekvapeni kdyz notebook prisel domu bez BT. Zrejme technik vymenil desku a na BT modul nejak zapomel. Jelikoz BT nepouzivam tak to zatim neresim, ale byl to docela sok.

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 11 zář 2007 14:00

:D mi se stalo to ze mi vymenili na aspire 5101 zakladni desku a zapomeli mi tam dat chladic na grafiku tak jsem malem usmazil.....a to jednou byl v servise a misto chladice mi tam vymenili vetrak a chadic nic nebyl........tak podruhe mi uz dali konecne i chladic ale zapomeli dat teplovodivou pastu zase :roll: noo hold udelejte si o aceru kazdy svoj obrazok :!:

Zpět na „notebooky Acer“