Doufam ze tu to tema nikde neni jestli ano omlouvam se ale nenasel jsem ho.
Co si o nich myslite? Ja jsem nikde nenasel moc chvaly ale jsou levne a premyslim ze bych si poridil ale nekde jsem tu videl ze 1/3 vsech jde do opravy tak to me trochu odradilo. Nepolepsili se treba? A jsou ty poruchy zavazne a da se tomu predejit spravnym pouzivanim alespon castecne?
Acery
ja mam acer uz vyse 2 rokov a v oprave bol 3 krat... 1x bol vadny disk, 1x prasknute panty, 1x vysuchany plast okolo klavesnice (vypadalo to hrozne, a ked je vymena zadarmo, no nedaj to do opravy )... zakazdym bol NB doma do 10 dni vratane cesty tam aj spat zo Slovenska... samotna oprava trvala 1 alebo 2 dni
Ale najde. Mame doma 2 (oba zo serie TrvavelMate). Jeden ma asi 6 rokov a druhy bude mat v decembri 3. Ak si odmyslim ze na tom 6 rocnom sa pokazil jeden reprak po nie velmi peknom naraze o policku nie su s nimi ziadne problemy. Na tom druhom sa sice osuchali nalepky a trosku farba z laveho tlacidla touchpadu, ale to je myslim, ze nic pri kazdodennom niekolkohodinovom pouzivani.
Zrovna zajtra mi dojde treti (Aspire 5720G), takze aspon niekto je s nim spokojny
Zrovna zajtra mi dojde treti (Aspire 5720G), takze aspon niekto je s nim spokojny
No ja mam 5671A a po roce jsem ho reklamoval kvuli vrcicimu vetraku a jednomu nefunkcnimu USB portu, ktery ale nefungoval uz od doby co jsem NB koupil Reklamace sice probehla bez problemu (vymenili celou desku), ale jake bylo moje prekvapeni kdyz notebook prisel domu bez BT. Zrejme technik vymenil desku a na BT modul nejak zapomel. Jelikoz BT nepouzivam tak to zatim neresim, ale byl to docela sok.
mi se stalo to ze mi vymenili na aspire 5101 zakladni desku a zapomeli mi tam dat chladic na grafiku tak jsem malem usmazil.....a to jednou byl v servise a misto chladice mi tam vymenili vetrak a chadic nic nebyl........tak podruhe mi uz dali konecne i chladic ale zapomeli dat teplovodivou pastu zase noo hold udelejte si o aceru kazdy svoj obrazok