barvy graf.výstupu na tv
barvy graf.výstupu na tv
zdravím ,požádal bych o radu: jak docílit barevného výstupu z noťase(má s-video) na tv, tv neni bohužel s-video,ale pouze av(obraz se přenese ale barvy už nee) a opravdu netuším - sem z oblasti,kde bude digi vysílání až v červnu 09,proto ještě nehodlám pořizovat novátora tv,díky všem za rady
taky to ted v celku bezuspesne resim... prej maj tenhle prohlem starsi Atiny bezne (nevim co mas ty ale ja mam X700) zkousel jsem vsemozny typy nastaveni a vystupniho signalu (co Ati control center dovolil) a nic porad cernobily...
kamos mi radil prohnat to jeste pres redukci na cinch a do scartu (s-video -> cinch -> scart) ze pry se mu to pak rozbehlo ale protoze se mi nechce vyhazovat prachy za dalsi redukci nezkousel sem to
kamos mi radil prohnat to jeste pres redukci na cinch a do scartu (s-video -> cinch -> scart) ze pry se mu to pak rozbehlo ale protoze se mi nechce vyhazovat prachy za dalsi redukci nezkousel sem to
pokial mas v ovladacoch nastavenie TV normy, tak treba dat PAL B alebo G... napr. na desktopovej FX5600 je defaultne nastavene NTSC, co (hlavne starsie) televizory nezozeru... inak ja mam tiez X700, a nikdy som s tymto problem nemal na tejto karte, a to aj na dost starej TV, pricom v ovladacoch ani nemam moznost zmenit normu
2Danya: takze pouzivas na vstup do televize redukci z S-videa na Scart? Pokud nepresvedcis NB aby vysilal jak pise Roman3, tak pridej kondik do te scart redukce, viz: http://www.root.cz/diskuse/700/