Ahoj prosim, co si myslite o tomhle notasu... http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48781
Potrebuju ho na kancl, internet, obcas DVD, zadne hry. Zarazi me pismeno "e" Diky za nazory
TP R61e ano, ne
Pozor tak "e" nema touchpad!!!! Takze ten rozhodne ne. Ale prosim podivejte se na tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47970
ten uz snad touchpad ma
ten uz snad touchpad ma
re
Tak jestli ho opravdu potřebuješ jen na kancelařinu, tak je to dobrá volba. Jen bych si dal pozor na ten procesor, 1,5Ghz je sice dost, ale bál by se, aby nezačal brzo ztrácet na výkonu. Aplikace a OS jsou stále náročnější na hardware.
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
No je kancelařina a kancelařina
jestli děláš se složitejma výpočtama ku příkladu v excelu, tak bude procesor značně limitující záležitost (dělám "kancelařinu" s excelem a mám p4 2,4ghz s ht a když má přepočítat 20tis řádků tak mu to docela trvá a to je to desktop) V dnešní době bych určitě zvolil už minimálně 1,8ghz c2d popřípadě turion x2, ale jelikož chceš pouze ibm, tak ti nezbyde vzít nic jinýho než tuhle šunku. To už bych radši zvolil n100, do které se dávaj mnohem lepší procesory 

thinkpad
takze:
ten prvy link co si poslal, ma zlu fotku (je tam R61), takze fotky pozri radsej inde.
ak nema touchpad, tak je to uplne v pohode, ak ma trackpoint, tak touchpad ani nevyuzijes a zbytocne zavadzia.
ja mam R61 a touchpad nepouzivam - zbytocnost
trackpoint sa lepsie ovlada a je rychlejsi.
ten procesor nepoznam, ale podla tej integrovanej grafiky myslim, ze je to cele postavene na platforme Santa Rosa. takze nizsia spotreba, ciastocna podpora DirectX 10...
ak je ten procesor spolahlivy a staci (treba pozriet vykon a porovnania a co budes na tom robit...), a nevadi ti ze nema touchpad, ja by som ho za tu cenu zobral ...
btw: zistit kto ma ten book, spytat sa na spolahlivost, a hlavne...
..urobit downgrade na xp (aby ti to normalne slapalo..
ten prvy link co si poslal, ma zlu fotku (je tam R61), takze fotky pozri radsej inde.
ak nema touchpad, tak je to uplne v pohode, ak ma trackpoint, tak touchpad ani nevyuzijes a zbytocne zavadzia.
ja mam R61 a touchpad nepouzivam - zbytocnost

trackpoint sa lepsie ovlada a je rychlejsi.
ten procesor nepoznam, ale podla tej integrovanej grafiky myslim, ze je to cele postavene na platforme Santa Rosa. takze nizsia spotreba, ciastocna podpora DirectX 10...
ak je ten procesor spolahlivy a staci (treba pozriet vykon a porovnania a co budes na tom robit...), a nevadi ti ze nema touchpad, ja by som ho za tu cenu zobral ...
btw: zistit kto ma ten book, spytat sa na spolahlivost, a hlavne...
..urobit downgrade na xp (aby ti to normalne slapalo..

Lenovo Thinkpad T61, Lenovo Thinkpad R61 (stolen)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“